HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Αποκάλυψε τη μεγάλη λίστα με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει σε έναν άντρα

κιμ

Η Kim Kardashian έχει κάποιες πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις για τον επόμενο άντρα της.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της 3ης σεζόν του The Kardashians την Πέμπτη, η Kim Kardashian διάβασε δυνατά μια μακρά λίστα από το τηλέφωνό της με τις ιδιότητες που αναζητά σε έναν πιθανό μνηστήρα στις φίλες της.

«Νούμερο ένα, προστάτεψε με», άρχισε η Kardashian. «Νούμερο δύο, πάλεψε για μένα. Νούμερο τρία, καλή υγιεινή. Δηλαδή, αυτό είναι δεδομένο. Νομίζω ότι πρέπει ακόμη και να το αφαιρέσω».

Άλλες ιδιότητες περιελάμβαναν, «Ηρεμία, χωρίς προβλήματα με τη μαμά ή τον μπαμπά, υπομονετικός, υποστηρικτικός, ειλικρινά χαρούμενός για μένα, επιτυχημένα και καλά δόντια». 

«Τα δόντια είναι σαν ένα από εκείνα τα πράγματα που με ανάβουν περισσότερο», πρόσθεσε η μαμά τεσσάρων παιδιών σε ένα εξομολογητήριο. «Όσο πιο ίσια, τόσο πιο πολύ ερεθίζομαι. Απλά αστειεύομαι, αλλά όχι αστειεύομαι», χαμογέλασε. 

Μια άλλη σημαντική απαίτηση, είπε η Kardashian, είναι ότι «οι φίλοι και η οικογένειά της να τον αγαπούν.» Είπε επίσης ότι ψάχνει για κάποιον που μπορεί να είναι «πρότυπο για τα παιδιά μου, ειδικά που τα αγόρια μου μπορούν να κοιτούν ψηλά». 

Η Kardashian έχει τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγό του Kanye West — τις κόρες North, 9, και Chicago, 5, συν τους γιους Saint, 7, και Psalm, 4 . 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Kim κορόιδεψε επίσης τον εαυτό της λέγοντας ότι έψαχνε για κάποιον «χωρίς βαριές αποσκευές», προσθέτοντας: «Έχω αρκετά».

Η εκτενής λίστα της Kardashian συνέχιζε: «Ψηλότερος από εμένα, κάποιος που του αρέσει να γυμνάζεται, ένα άτομο με κίνητρα, ένα ανεξάρτητο άτομο που δεν είναι κολλητικό και κάποιος με καλό γούστο». 

Στη συνέχεια σημείωσε στην εξομολόγησή της: «Όχι φαλάκρα. Αλλά μετά, δεν ξέρω, αν είμαι κι εγώ ερωτευμένη, θα σου τρίψω τη φαλάκρα, καταλαβαίνεις τι εννοώ, αλλά μιλάμε απλώς για τη λίστα τελειότητας μας». 

Ολοκληρώνοντας τη λίστα της, η Kardashian πρόσθεσε ότι ψάχνει για κάποιον που είναι «έξυπνος, ευγενικός, [έχει] εξαιρετικούς τρόπους, που ασχολείται με την αυτοφροντίδα».

«Θέλω να λατρεύω τη μυρωδιά του, ακόμα και στο γυμναστήριο, ας κάνουμε περιποιήσεις προσώπου μαζί, μπορούμε να διαβάζουμε, ας κάνουμε λέιζερ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η επική απάντηση του Netflix… στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Her News

Ζεράρ Πικέ: «Είμαι μαριονέτα της Κλάρα Κία και μου διαλέγει τα ρούχα μου»

HerNews ka

Britney Spears: Έχει να δει τα παιδιά της πάνω από ένα χρόνο – Σταμάτησαν να της απαντούν στα μηνύματα

HerNews ka