HerNews.gr
Μόδα

Margot Robbie: Ποζάρει σαν πραγματική κούκλα στο εξώφυλλο της Vogue ενόψει της ταινίας “Barbie”

Η Margot Robbie φόρεσε το καλύτερο ροζ φόρεμά της για να καλύψει το καλοκαιρινό τεύχος της Vogue 2023 , φορώντας ένα σατέν φόρεμα Versace καλυμμένο με λουλούδια, καθώς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού “Barbie”.

Η 32χρονη ηθοποιός που υποδύεται την Barbie στην επερχόμενη ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ για την εμβληματική κούκλα,  φοράει μια σειρά από ρούχα σε στυλ Barbie για τo εξώφυλλο του περιοδικού που κυμαίνονται από ένα ροζ τουίντ φόρεμα Chanel “President Barbie” έως ένα μεταλλικό χρυσό Η Proenza Schouler και το κράνος ενός αστροναύτη.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε τη διάσημη κούκλα στην ταινία, η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου, η Margot Robbie παραδέχτηκε στην πραγματικότητα στη Vogue ότι δεν ξέρει αν είχε καν Barbie μεγαλώνοντας.

«Δεν νομίζω ότι το έκανα», είπε στο περιοδικό. «Ξέρω ότι η ξαδέρφη μου είχε ένα σωρό Barbie και θα πήγαινα σπίτι της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η γεννημένη στην Αυστραλία ηθοποιός – που ποζάρει με ένα πολύ Barbie ροζ-μαύρο πουά φόρεμα Valentino σε μια φωτογραφία, είναι παραγωγός και πρωταγωνιστεί στην ταινία, έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ταινίας από τη Mattel.

«Δεν ήταν ότι ήθελα ποτέ να παίξω Barbie, ούτε ονειρευόμουν να γίνω Barbie, ή κάτι τέτοιο», είπε στη Vogue. «Αυτό θα ακούγεται ανόητο, αλλά πραγματικά δεν σκέφτηκα καν να παίξω Barbie μέχρι να αναπτύξω το έργο πολλά χρόνια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Όσο για τα σέξι ρούχα της κούκλας, που περιλαμβάνουν ένα στενό νέον σύνολο για πατινάζ και ένα ροζ σετ καουμπόισσας , η πρέσβειρα της Chanel εξέτασε το τι σήμαινε για τον χαρακτήρα της.

«Ήμουν σε φάση.. είναι μια κούκλα. Είναι μια πλαστική κούκλα. Δεν έχει όργανα. Αν δεν έχει όργανα, δεν έχει αναπαραγωγικά όργανα», είπε η ηθοποιός του «Wolf of Wall Street».

Συνεχίζοντας ότι η Barbie πιθανότατα δεν θα «αισθανόταν σεξουαλική επιθυμία» επειδή δεν διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, η Robbie είπε: «Έχει σεξουαλοποιηθεί. Αλλά δεν πρέπει ποτέ  να είναι  σέξι. Οι άνθρωποι μπορούν να προβάλλουν το σεξ πάνω της».

«Ναι, μπορεί να φορέσει μια κοντή φούστα, αλλά επειδή είναι διασκεδαστική και ροζ. Όχι επειδή ήθελε να δεις τον πισινό της».

Η ταινία είναι φτιαγμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά του κόσμου της Barbie από τον πραγματικό κόσμο. Επίσης, η Barbie δεν έχει προφορά από κανένα μέρος, για να μη φαίνεται η καταγωγή της.

Ακόμη και ο τόνος της φωνής της αλλάζει, κατά τη διάρκεια του έργου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Vogue αποτίει φόρο τιμής στον Karl Lagerfeld

HerNews ka

Πρωτοχρονιά = δώρα! Η GIFT CARD by Digalakis είναι το ωραιότερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Her News

Kylie Jenner: Μεταμορφώθηκε σε μίνι κούκλες Bratz για τη νέα συλλογή περιορισμένης έκδοσης

HerNews ka