HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ραμόνα Βλαντή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε για κάρμα – Τι εννοούσε, ότι θα γίνω και εγώ “πλαστικιά”;»

Η απάντηση της Ραμόνα Βλαντή στο «MEGA Καλημέρα» για την «κόντρα» της με την Σοφία Χατζηπαντελή.

«Τα φρύδια της Χατζηπαντελή μπορεί να μην είναι και δικά της. Δεν μπορεί να κρίνει, γιατί είναι γεμάτη στις πλαστικές» είπε η Ραμόνα Βλαντή και το μοντέλο έδωσε τη δική του απάντηση για τα σχόλια της influencer.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία βρίσκεται στις Κάννες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για τις ανάγκες γνωστής εταιρείας καφέ, απάντησε: «Ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι υπέρ των κοριτσιών. Πάντα μιλάω καλά για όλους. Πιστεύω το κάρμα πάρα πολύ. Όλα μπορούν να είναι ψεύτικα πάνω μου αλλά ο εαυτός μου είναι πάντα αυθεντικός! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε εμένα».

Η Ραμόνα Βλαντή μέσω του «MEGA Καλημέρα» απάντησε εκ νέου στις δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Δεν κατάλαβα την απάντηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, και δεν κατάλαβα τι εννοούσε όταν είπε για το κάρμα, ότι θα γίνω και εγώ πλαστικιά; Είναι ένα character που πουλάει λόγω της διαφορετικότητας αυτό με τα φρύδια. Ό,τι της αρέσει να το κάνει με το σώμα της απλώς όταν κρίνουμε ένα μοντέλο που πρέπει να είναι πρότυπο ομορφιάς χωρίς πρόσθετα πάνω της, δεν είναι η αρμόδια να κρίνει εφόσον έχει πλαστικές», είπε αρχικά.

«Δεν μπορεί να μου πει εμένα η Σοφία Χατζηπαντελή για τον χαρακτήρα, πιο αυθεντικός άνθρωπος από μένα δεν υπάρχει στην τηλεόραση και πιο ειλικρινής. Δεν ξέρω γιατί το είπε, γιατί δεν με γνωρίζει. Θα της πω με πολλή αγάπη, δεν έχω μιλήσει για την προσωπικότητα κανενός ποτέ. Κρίνω εμφανίσεις κι αν μπορεί η ίδια να κρίνει μοντέλα. Ό, τι έχει να κάνει με τη δουλειά, δεν θα την κρίνω ποτέ ως Σοφία Χατζηπαντελή», τόνισε η Ραμόνα Βλαντή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Σολωμού: «Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte – Κάνουμε παρέα άλλα η κατάσταση είναι flirtatious»

HerNews ka

Survivor: Όλοι εναντίον του James και του Νίκου

Her News b

«Φως στο Τούνελ»: Έρχεται με τρεις υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη…

Her News