HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέλιος Κουδουνάρης: «Ήμασταν έτοιμοι να διώξουμε την Ιωάννα Τούνη από το My Style Rocks από την πρώτη εβδομάδα»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube και μέσα σε όλα μίλησε για την Ιωάννα Τούνη και την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στο “My Style Rocks”.

«Περίμενα την εξέλιξη της Ιωάννας Τούνη μετά το παιχνίδι. Δεν ήξερα ακριβώς πού θα φτάσει η κοπέλα, που είναι σήμερα η top influencer αλλά φαινόταν ότι έχει ένα άστρο. Γι’ αυτό και στο My Style Rocks, ενώ δεν είχε ιδιαίτερο στυλ σε ρούχα, εξελισσόταν ωραία και παρέμεινε», δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Και συνέχισε λέγοντας: «Την Ιωάννα ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση του πρώτου κύκλου και για κάποιον λόγο την κρατήσαμε.

Από τη δεύτερη εβδομάδα άλλαξε όλη η ροή της Ιωάννας και χαίρομαι για αυτήν και όσα έχει καταφέρει», αποκαλύπτει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Για τα παιδικά του χρόνια ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε:«Ήμουν στην παρέα των εσωστρεφών. Βασικά ήμουν κάπου στη μέση. Η τοξική αρρενωπότητα υπάρχει και σίγουρα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει. Εγώ όταν ήμουν μικρός δεν έπαιζα ποδόσφαιρο και τέτοια, δεν μου άρεσαν».

Ιωάννα Τούνη

«Εγώ ζωγράφιζα στα βιβλία μου ή νυφικά στις φίλες μου. Στα άλλα παιδιά αυτό φαινόταν ασυνήθιστο και υπήρχε ένας αποκλεισμός και μία ειρωνεία. Ήμουν όμως τόσο θωρακισμένος, που δεν το αισθανόμουν», εξομολογείται ο Στέλιος Κουδουνάρης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Κορκολής: «Το πρώτο τραγούδι της μητέρας μου, ήταν ένα σημείωμα της που βρήκα τυχαία και το μελοποίησα»

Her News

GNTM 5: Οι 21 κοπέλες που μπήκαν μέσα στο σπίτι και τα “παρατράγουδα”

HerNews ka

Έλλη Κοκκίνου: «Λόγω λάθος επίλογων στο παρελθόν έδωσα ”ξύλο” στον εαυτό μου»

HerNews ka