HerNews.gr
Αφιερώματα

Tina Turner: Οι πιο εντυπωσιακές στυλιστικές της επιλογές που έγραψαν ιστορία!

Η Tina Turner, μια από τις πιο λαμπερές και πρωτοποριακές ντίβες της μουσικής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών μετά από μακρά ασθένεια.

 Γνωστή για την υπέρβαση τρομερών προσωπικών και επαγγελματικών αγώνων, η Tina Turner πάντα άστραφτε και έλαμπε όταν ήταν στη σκηνή, παρά ό,τι μπορεί να συνέβαινε στην ιδιωτική της ζωή.

Ήταν μια συνεργασία με τον θρυλικό σχεδιαστή κοστουμιών Bob Mackie που βοήθησε την σταρ να μεταβεί από τη συνεργασία της στο τραγούδι με τον βίαιο πρώην σύζυγό της Ike Turner σε μια σόλο καριέρα, με τις σέξι εμφανίσεις στη σκηνή να σημαδεύουν τη νέα της κομβική στιγμή και να την εκτοξεύουν στο στρατοσφαιρική επιτυχία.

Παρακάτω, δείτε μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές μόδας της Turner κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Το 1976 η Tina εγκατέλειψε τον Ike, προκαλώντας μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή και την καριέρα της. Λίγους μήνες μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου, εμφανίστηκε στο “The Sonny and Cher Show”, όπου φόρεσε αυτό το αστραφτερό ασημένιο φόρεμα και έκανε μια σημαντική σχέση με τον σχεδιαστή κοστουμιών της Cher, Bob Mackie

Όταν η Tina έγινε σόλο, έμαθε να πετά μόνη της, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η συνεργασία της με τον Mackie την οδήγησε σε νέα ύψη οπτικά, με αυτό το διάσημο winged look να ξεκινά μια όμορφη συνεργασία.

Η Turner φόρεσε αυτό το ριψοκίνδυνο λουκ για μια παράσταση του 1977 στο Λας Βέγκας, με ένα κορμάκι κορσέ σχεδιασμένο από το Mackie με μια καρδιά πάνω από τον καβάλο της.

Δεν φορούσε μόνο κοντά μπλουζάκια και φούστες που ξεγυμνώνουν τα πόδια. Το 1977 η Τίνα φόρεσε ένα λευκό κοστούμι τριών τεμαχίων και ασορτί fedora.

Πιθανώς η πιο εμβληματική εμφάνισή της, το «φλογερό φόρεμα» του Mackie το 1978 έχει εδραιωθεί στην ιστορία ως απόλυτα εμβληματικό της κινητικής περσόνας της Turner στη σκηνή. Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη (ούτε η τελευταία) που φόρεσε το αστραφτερό φόρεμα με κρόσσια. Η Cher είχε πανομοιότυπη εμφάνιση όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί και άλλοι, μεταξύ των οποίων ο RuPaul και η Beyoncé, που φόρεσαν κάτι παρόμοιο για να τιμήσουν τη σούπερ σταρ.

Και στα 56 της, απέδειξε ότι τα καταφέρνει ακόμα, κοσμώντας τη σκηνή στο Wembley Stadium το 1996 φορώντας ένα σέξι μίνι φόρεμα Versace.

Η πολυτάραχη ζωή της Τίνα Τέρνερ – Ενδοοικογενειακή κακοποίηση, καταχρήσεις και ο θάνατος των δυο γιών της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Philologist-ina μας μαθαίνει ελληνικά: Παγετός ή παγετώνας;

Her News

Άννα Μαρία: Η επιστροφή της τέως βασίλισσας 49 χρόνια μετά το γάμο της

Her News

Ο Johnny Depp γίνεται 59 χρονών! – 15 facts για την ζωή του

Her News b