HerNews.gr
Μόδα

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το πιο καλοκαιρινό φόρεμα που έχουμε δει

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει κομψή και στιλάτη, επιλέγοντας τα χρώματα και τα σχέδια που την κολακεύουν. Το ίδιο στυλ περνάει και στα tops της, προσθέτοντας μια άποψη φρεσκάδας και μοντέρνου στυλ στην εμφάνισή της.

Ελένη Μενεγάκη

Με αυτήν την επιλογή, η Ελένη Μενεγάκη αποδεικνύει ότι γνωρίζει πολύ καλά τις προτιμήσεις της και τονίζει τα καλά της χαρακτηριστικά. Το αγαπημένο της στυλ φορέματος αναδεικνύει τη θηλυκότητά της και τονίζει την κομψότητά της. Είναι ένας τρόπος για να παραμένει πάντα εντυπωσιακή και κομψή, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το δικό της μοναδικό στυλ και την αυθεντικότητά της.

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το πιο καλοκαιρινό φόρεμα που έχουμε δει

ο one shoulder φόρεμα είναι πράγματι ένα στυλ που λατρεύει η Ελένη Μενεγάκη και το φοράει με επιτυχία σε κάθε εποχή. Αυτό το σχέδιο, με τον έναν ώμο απελευθερωμένο, δίνει έναν αέρα κομψότητας και σέξι εμφάνισης. Είναι μια επιλογή που μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, από επίσημες εκδηλώσεις έως καθημερινές εμφανίσεις.

Στην περίπτωση του καλοκαιριού, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα total green look, με ένα πράσινο φόρεμα που ξεχώρισε. Το φόρεμα έχει στενή, ίσια γραμμή και ένα αέρινο μανίκι που πέφτει στο πλάι. Το επιλέγοντας σε ένα ιδιαίτερο πράσινο χρώμα, προσθέτει μια νότα φρεσκάδας και ζωντάνιας στην εμφάνισή της. Η προσθήκη μιας μεγάλης, λευκής ζώνης με έμπνευση από τα 80s και ψηλοτάκουνα, strappy σανδάλια σε αντίστοιχη απόχρωση ολοκληρώνουν το outfit με στυλ και άποψη.

Αυτό το στυλ φορέματος είναι ιδανικό για καλοκαιρινές εκδηλώσεις και μπορεί να αξιοποιηθεί και στην καθημερινή ζωή. 

Ελένη Μενεγάκη: Η συμβουλή της στη Σίσσυ Χρηστίδου & στον Θοδωρή Μαραντίνη για τη δημόσια διαμάχη

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Gisele Bundchen: Αναδημιουργεί την εμφάνισή της για το Καρναβάλι του Ρίο το 2004 και έδειχνε πανέμορφη

HerNews ka

Rihanna: To look που επέλεξε για τα 35α γενέθλια της

HerNews ka

Ντακότα Τζόνσον: Άλλαξε τα signature καστανά μαλλιά της με ένα ξανθό bob

HerNews ka