HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαίρη Συνατσάκη: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα τραβήξει και πολύ καιρό το μεταξύ μας με τον Ίαν Στρατή»

Η Μαίρη Συνατσάκη, που πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μανούλα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΪ και μίλησε για για τον σύντροφο της Ίαν Στρατή, για το πως ήρθαν κοντά και για το αν σκέφτονται να παντρευτούν.

Αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στον Ίαν Στρατή λέγοντας: «Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο. Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει το εννοεί. Δε μπορεί να πει ψέματα και γι’ αυτό προτιμά να σου πει και πολύ σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί.

Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος μου έδωσε ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά καθημερινά. Είμαστε και οι δυο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια. Μεταξύ μας υπάρχει η ασφάλεια του κενού χρόνου, αυτό δεν είναι τόσο απλό».

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε: «Δε ξέρω πώς έγινε αλλά, ενώ η πρώτη-πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν συγκατοικούσαμε γιατί έτυχε την περίοδο που μπήκαν στο σπίτι μου και με κλέψανε.

Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν του είπα ότι μπήκα σπίτι και είναι χάλια, ήταν “πάρε δυο πράγματα και έλα από εδώ, μη το συζητάς”. Και κάπως έτσι μείναμε μαζί. Δεν είμαστε παντρεμένοι. Δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων. Δεν είναι και κακό όμως ο γάμος.

Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ’ ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι να γιορτάσουμε και να έχουμε μαζί και τη μικρή. Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα» αποκάλυψε κλείνοντας η Μαίρη Συνατσάκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καρτελιάς: Η απάντησή του για το εάν θα αντικαταστήσει στον Μάρκο Σεφερλή – Τι είπε για την Ελίνα Παπίλα

Her News b

Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο ένας παρασύρει τον άλλον σε έναν… ωκεανό αγάπης»

HerNews ka

Ράνια Τζίμα: Η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του MEGA, η μητρότητα και η σχέση με τον σύζυγό της

Her News