HerNews.gr
Ζώδια

Ποια ζώδια ζηλέυουν περισσότερο;

Όλοι έχουμε την τάση να ζηλεύουμε κάπου κάπου, αλλά ορισμένα ζώδια αφήνουν αυτό το συναίσθημα να τους κυριεύσει περισσότερο από άλλα.

Η ζήλια μπορεί να εκδηλωθεί είτε ως κτητική, ελεγκτική συμπεριφορά, είτε ως ένα βαθύ και ριζωμένο αίσθημα κατωτερότητας.

Μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα αγανάκτησης, θυμού και απογοήτευσης, καθώς και σε δυσπιστία και παράνοια. Ειδικά σε μια ερωτική σχέση η ζήλια δημιουργεί θέματα εμπιστοσύνης μεταξύ των συντρόφων και συχνά εξελίσσεται σε αφορμή και αιτία για τσακωμούς.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε το συναίσθημα της ζήλιας και να μην σας ξεφεύγει από τον έλεγχο. 

Οπότε, χωρίς άλλα λόγια, θα σας πούμε ποιες είναι οι πιο ζηλιάρες από όλα τα ζώδια!

Καρκίνος

Μπορεί να μην το δείχνουν αλλά μπορούν εύκολα να ζηλέψουν. Αναζητούν ασφάλεια στις σχέσεις τους και όταν δεν είναι αρκετή, νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια. Και τότε είναι που αρχίζουν να νιώθουν ζήλια. Είναι πολύ ευαίσθητες και δυσκολεύονται να ανοιχτούν στους ανθρώπους. Χρειάζονται πολλή βεβαιότητα για το ότι τους αγαπούν στη σχέση.

Λέων

Οι λιονταρίνες είναι πιστές και παθιασμένες με τον σύντροφό τους. Δεν αντέχουν να βλέπουν τον σύντροφό τους να ανακατεύεται με άλλες και έτσι ζηλεύουν εύκολα αν κάποια άλλη γυναίκα προσπαθεί να κλέψει την προσοχή του συντρόφου τους. Και γίνεται χειρότερο αν ο σύντροφός τους καταλήξει να επαινεί τις άλλες, ακόμα κι αν αυτό δεν γίνεται με κάποιον ρομαντικό τρόπο.

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά κτητικές και ζηλιάρες. Έχουν τεράστια ζητήματα εμπιστοσύνης και δυσκολεύονται πολύ να απορρίψουν την ελεγκτική τους συμπεριφορά. Η μόνη διέξοδος από αυτό είναι να δείξετε σε αυτό το ζώδιο πλήρη αφοσίωση και αγάπη.

Ιχθύες

Ένα από τα ζώδια που μπορούμε να πούμε επίσης ότι ζηλεύει αρκετά είναι οι ιχθύες. Μια γυναίκα ιχθύς νιώθει πολύ συνδεδεμένη με τα συναισθήματά της και έτσι, τείνει να νιώθει κάθε συναίσθημα πολύ βαθιά.

Οι γυναίκες του ζωδίου αυτού γίνονται πολύ ανέκφραστες αν αισθάνονται έντονα τη ζήλια. Για αυτές, η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική σε μια σχέση και αν αυτή σιγά σιγά χαθεί, είναι βέβαιο ότι θα ζηλέψουν.

Κριός

Η γυναίκα κριός μπορεί να είναι πολύ ανεξάρτητα, αλλά σε μια σχέση χρειάζεται την πλήρη προσοχή από τον σύντροφό της. Δεν μπορεί εύκολα να διαχειριστεί το συναίσθημα ότι ο άλλος την παραμελεί ή αδιαφορεί για εκείνη. Γρήγορα απογοητεύεται και ζηλεύει, αν νιώσει ότι ο σύντροφός της δίνει αλλού σημασία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 5 έως 11 Σεπτεμβρίου – Τι φέρνει η νέα σελήνη

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22 Μαΐου

Her News b

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έως 27/06

Her News b