HerNews.gr
Μόδα

Tomato Girl: Τι συμβολίζει αυτή η νέα τάση που κατακλύζει το TikTok

Είναι δύσκολο να εντοπίσουμε την ακριβή προέλευση του ονόματος “tomato girl”, αλλά το viral βίντεο του χρήστη @bemusedbeanie στο TikTok, με εικόνες από λινά φορέματα, πράσινα πλακάκια και ζουμερές κόκκινες ντομάτες, έφερε την τάση στο προσκήνιο. Αν και το όνομα είναι καινούργιο, η αισθητική του έχει αναδυθεί τα τελευταία καλοκαίρια.

Σκεφτείτε ένα συνονθύλευμα του Call Me By Your Name , της κουλτούρας Aperol Spritz για να προσπαθήσετε σιγά-σιγά να μπείτε στο πνέυμα του “tomato girl”.

@bemusedbeanie 🍅 #tomatoes #tomato #tomatogirls #tomatogirls🍅🍅 #somethingstupid #somethingstupidlikeiloveyou #franksinatra #pinterestdump #slideshow #vintage #pinterestaesthetic #inspogirls #pinterestgirl #aesthetic #inspiration #inspo #dailyinspoforyou #pinterestinspo #summer #vintagefinds #pinterest #red #orange #tomatos #fruitgirlsummer #fruitgirls #whatfruitareyou #pinterestaesthetic #Aesthetic #pinterestinspo #pinterestdump #pinterest #inspo #pinterestinspired #inspiration #dailyinspoforyou #inspogirls #fruitgirlsummer #sufjanstevens #sufjanstevenssummer #europeansummer #summer2023 #summervibes #summe #summer2023loading #artgallery ♬ Somethin’ Stupid – Frank Sinatra & Nancy Sinatra

Tι είναι το “tomato girl”

Ένα tomato girl λατρεύει το κολύμπι στη Μεσόγειο και το παλιό της στυλ είναι αυτό που την ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Έχει τα μαλλιά της κυρίως φυσικά σε κυματισμούς ή μπούκλες. Κάποιοι μπορεί να την αποκαλούν μινιμαλίστρια ή ακόμα και απλή, ωστόσο, ξέρει ότι είναι μόνο επειδή προτιμά να περπατήσει κατά μήκος της βραχώδους ακτής για να βρει ένα σημείο για να γράψει ποίηση παρά να καθίσει μπροστά σε ένα ring light για να κάνει ένα μακιγιάζ.

Τα χόμπι της περιλαμβάνουν να διαβάζει παλιά μυθιστορήματα (αποκλειστικά αυτά που τυπώθηκαν πριν από τη δεκαετία του ’70—δεν θα βρείτε ηλεκτρονικά στη συλλογή της), να ακούει τις σοφές συμβουλές που έχει να προσφέρει η γιαγιά της και, φυσικά, να τρώει φρέσκες ντομάτες από το αμπέλι με λίγο αλάτι και ελαιόλαδο.

@palepres Ambitious, beautiful #tomato #cherry #cherrytomato #mood #pinterest #capcut #girls #jawdropping #fyp #foryou #foryoupage #foryou ♬ 20190724 – Mac DeMarco

Και τέλος, είναι λάτρης του no-makeup makeup look, δηλαδή αν αποφασίσει να φορέσει μακιγιάζ θα το κάνει να φαίνεται σαν να μη φοράει. Μια πινελιά κονσίλερ, λίγο μάσκαρα και ένα gloss «τα χείλη μου αλλά καλύτερα» είναι όλα όσα φοράει σε ειδικές περιστάσεις. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Γιατί είναι το καλοκαίρι του tomato girl;

Ίσως ήταν η πανδημία, αλλά για κάποιο λόγο, φαίνεται ότι όλοι στη Νέα Υόρκη παρέλειψαν το καλοκαίρι τους στο Χάμπτονς για ένα πολυτελές ταξίδι στις ιταλικές ακτές ή σε ένα ελληνικό νησί το περασμένο καλοκαίρι. Οι ιστορίες τους στο Instagram ήταν γεμάτες πιατέλες με γαύρο σε ρουστίκ αυλές, παγωτό με μαρμάρινα κτίρια στο βάθος και ποτήρια Lambrusco σε έναν ροζ ουρανό. Αν και δεν βρίσκονταν πλέον φυσικά στην Ευρώπη, όλοι έμοιαζαν να κρατούν λίγο από αυτό το μεσογειακό πνεύμα μαζί τους όταν επέστρεψαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirror Palais (@mirrorpalais)

 Συχνά θα τη βρείτε να φοράει ξανά τα πιο πολύτιμα αντικείμενα της επειδή είναι αυτό που λειτουργεί καλύτερα για το σώμα και το κλίμα της. Δεν έχει εμμονή με το να συνδυάζει funky κομμάτια ή να αφιερώνει πολύ χρόνο στο να σκέφτεται το ντύσιμό της. Της αρέσει απλώς να φοράει τα ρούχα της και να συνεχίζει τη μέρα της. Είναι μια αναζωογονητική άποψη για τη μόδα, ειδικά μετά από μια επίθεση μικροτάσεων που απαιτούν τόνους προσπάθειας και χρόνου. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε τα must-have παπούτσια για το βράδυ της Ανάστασης

HerNewskl

Βασικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα στα 40 σας

Her News

And Just Like That: Τα καλύτερα outfits που έχουμε ξεχωρίσει

Her News