HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κώστας Φραγκολιάς: «Η ανανέωση του συμβολαίου μου καθυστέρησε γιατί…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» τι ήταν εκείνο που τον έκανε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το «Happy Day».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο αέρα της εκπομπής της την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φραγκολιά, με τον οποίο θα συνεχίσει τη συνεργασία της. Γιατί, όμως, καθυστέρησε να υπογράψει ο Κώστας Φραγκολιάς;

«Δεν ήταν μόνο από τη δική μου πλευρά η καθυστέρηση της υπογραφής του συμβολαίου μου, αλλά και από τον Alpha. Προείχαν και άλλα πράγματα πιο σημαντικά από εμένα», εξήγησε.

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε πως θα κάνει κάτι δικό του τηλεοπτικά, ωστόσο δεν ήθελε να το ανακοινώσει ο ίδιος, καθώς νιώθει περίεργα.

«Μετά από 8 χρόνια στο Happy Day εκτιμώ ότι έχω το δικαίωμα και το «θράσος» να ζητήσω κάτι παραπάνω. Στην παραμονή μου στην εκπομπή σαφώς και έχει συμβάλει η σχέση μου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αυτός είναι ο λόγος που μένω εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά», δήλωσε.

Ακόμη, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί προτάσεις για να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδια, με τον ίδιο να δηλώνει πως εάν ήταν κάτι που να του ταίριαζε, θα ήθελε να αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή.

Για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο «Μεγάλο Παζάρι» είπε πως δεν ξέρει εάν θα το έκανε. «Δεν θα πήγαινα με μεγάλη χαρά αν με καλούσαν σε κάποιο δοκιμαστικό. Επειδή θα είναι σε αυτό ο Λευτέρης Μητσόπουλος, μπορεί και να με επηρέαζε στο να πάω να κάνω δοκιμαστικό», είπε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλα όσα είδαμε στους “Πρωταγωνιστές” με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Her News b

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Στο πρώτο μας ραντεβού με τον Σπύρο πήγα μαζί με τους γονείς μου»

HerNews ka

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor»

Her News