HerNews.gr
Μόδα

Denim lovers: Τα τζιν παντελόνια που θα κυριαρχήσουν!

Το αγαπημένο σε όλες μας και διαχρονικό τζιν παντελόνι επιστρέφει δυναμικά για τη νέα σεζόν. Οι περισσότερες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και παρακολουθούν τις νέες τάσεις της, δεν αποχωρίζονται το τζιν παντελόνι ούτε την περίοδο του καλοκαιριού.

Η καθημερινότητά μας με τους γρήγορους και έντονους ρυθμούς, επιτάσσει την τάση του denim, το οποίο συναντάμε σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και στυλ.

Εμείς δεν έχουμε με τη σειρά μας, παρά να επιλέξουμε ποιο είναι εκείνο που μας ταιριάζει  καλύτερα. Φυσικά θα πρέπει και να αναδεικνύει το προσωπικό μας στυλ ακόμα περισσότερο. Εμείς φοράμε το ρούχο, όχι το ρούχο εμάς! Τη φετινή σεζόν κυρίαρχα θα είναι τα skinny jeans, οι καμπάνες τύπου 70s και τα oversized παντελόνια σε ανδρόγυνο στυλ.

Must have τζιν που πρέπει να έχουμε

Επειδή, όμως, θέλουμε να ξέρουμε αναλυτικά κάθε λεπτομέρεια ως denim lovers που είμαστε, πάμε να δούμε τις παραπάνω τάσεις, δημιουργώντας έτσι τα δικά μας looks.

Το κλασικό πλέον και γνωστό σε όλες μας ως skinny jean παντελόνι, κάνει δυναμική εμφάνιση και φέτος. Καθώς πρόκειται για ένα πολύ εφαρμοστό τζιν και σε κλασική γραμμή δίνει στην εμφάνιση μας το επιθυμητό chic style.

Φέτος, μάλιστα είναι με χαμηλή μέση, κάνοντας τις εμφανίσεις μας πιο sexy και δυναμικές ταυτόχρονα.

Ο casual χαρακτήρας που δίνει σε κάθε ντύσιμο μας η καμπάνα με 70s επιρροές κάνει όλες τις ενημερωμένες fashionistas να θέλουν να αποκτήσουν ένα παντελόνι σαν και αυτό!

Όπως γνωρίζουμε τα εν λόγω παντελόνια είναι καμπάνα στο κάτω μέρος τους, με τη διαφορά όμως ότι φέτος δεν είναι εφαρμοστά ούτε στο πάνω μέρος.

Αυτή η χαλαρή εκδοχή τους αναμένεται να αγαπηθεί ιδιαίτερα, καθώς η νέα τάση της μόδας προστάζει άνεση πάνω από όλα!

Κλείνοντας το σημερινό άρθρο θα αναφερθούμε σε μία εξίσου δημοφιλής επιλογή, τα oversized παντελόνια με ανδρικό κόψιμο.

Αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα must have κομμάτια της νέας σεζόν. Η φιλοσοφία της μόδας είναι πλέον η άνεση! Τα ρούχα που διαλέγουμε καθημερινά να φορέσουμε πρέπει να μας κάνουν πρωτίστως να νιώθουμε άνετα με αυτά.

Τα boyfriend jeans με την πιο χαμηλή μέση και σε φαρδιά γραμμή δεν θα μας κάνουν σίγουρα να βαρεθούμε ποτέ με το στιλιστικό ενδιαφέρον που έχουν!

Cargo Pants: Πώς θα τα φορέσετε την άνοιξη;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η βαμβακερή μάξι φούστα επιστρέφει

Her News

Πώς να φορέσετε το τζιν μπουφάν φέτος το φθινόπωρο

Her News

Monica Bellucci: Φόρεσε παλτό γνωστού Έλληνα σχεδιαστή

HerNewskl