HerNews.gr
BRIDE NEWS

Καλεσμένη σε βάπτιση: Outfits για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότερες βαπτίσεις και σίγουρα θα είσαι καλεσμένη κι εσύ σε μια τέτοια εκδήλωση. Αν λοιπόν σκέφτεσαι τι να φορέσεις σε βάπτιση, σου έχουμε τρία μοναδικά και chic outfits για αυτή την μέρα!

Επίσης επειδή σε μια βάπτιση θα επικεντρωθείς στην φίλη ή στο μέλος της οικογένειάς σου, το οποίο σε έχει καλέσει, είναι καλό να βρεις κάτι που να ταιριάζει και να φαίνεται κομψό, χωρίς να είναι πολύ φανταχτερό.
Θα θελήσεις επίσης ρούχα που να ταιριάζουν με τη φύση της εκδήλωσης, επομένως τα άνετα, λιτά ρούχα είναι η καλύτερη ρούχα.

Silk φούστα 

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος είναι η silk φούστα που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Για να πετύχεις ένα chic look για βάπτιση, επέλεξε μια μακριά σε μπεζ αποχρώσεις silk φούστα. Συνδύασε την με μια απλή μπλούζα και πέδιλα.
Η προσθήκη ενός έντονου χρώματος με τα σανδάλια θα κάνει το ντύσιμο να ξεχωρίζει λίγο περισσότερο. Ένα ιβουάρ ρούχο είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει μια φρέσκια αίσθηση που το καθιστά κατάλληλο για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα.

Ολόσωμη φόρμα 

Μια ολόσωμη φόρμα είναι must για κάθε περίσταση, ειδικά για βάπτιση. Είναι ένα κομμάτι που δημιουργεί μόνο του ένα ολοκληρωμένο look. Οπότε δεν χρειάζεται να σκεφτείς με τι άλλο ρούχο να την συνδυάσεις. Μπορείς εύκολα να βάλεις ένα ζευγάρι γόβες, αλλά αν θέλεις πιο χαμηλό παπούτσι τότε σου προτείνουμε εσπαντρίγιες ή mules. 

Αυτή η εμφάνιση είναι ένας καλός συνδυασμός casual και chic. Επίσης μπορείς να διαλέξεις μια μακριά ολόσωμη φόρμα ή σορτς, κοντά μανίκια ή μακριά μανίκια και ό,τι χρώμα ή υφή θέλεις.

Φόρεμα 

Το φόρεμα είναι η πιο συνηθισμένη και η πιο άνετη επιλογή για μια βάπτιση. Αυτή τη σεζόν ξεχωρίζουν τα floral και τα αέρινα υφάσματα, αλλά μεγάλο summer trend είναι και τα λινά.

Αυτό είναι ένα τέλειο ρούχο για βάπτιση και μπορείς εύκολα να το φορέσεις και στη μεσημεριανή γιορτή μετά τη λειτουργία της εκκλησίας!

Τι να μην βάλεις σε μια βάπτιση

Σε γενικές γραμμές δεν μπορείς να φορέσεις sexy cuts, ντεκολτέ, super mini και βραδινά ρούχα. Προτίμησε τα πιο ανοιχτά χρώματα και prints, όπως το πουά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

3 μαγευτικοί και οικονομικοί προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος

Her News b

Tips για τα τέλεια νυφικά εσώρουχα!

Her News

Βάπτιση: 10 πράγματα που δεν πρέπει να παραλείψετε

Her News