HerNews.gr
Γνώμες

Οι αγαπημένες συνήθειες του Σαββατοκύριακου

Μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες, ειδικά το Σαββατοκύριακο, είναι να χαλαρώνω και να γεμίζω μπαταρίες. Όλοι πιστεύω χρειαζόμαστε που και που ένα μικρό break, για να κάνουμε restart, μυαλό και σώμα. Έτσι αφιερώνω τα Σαββατοκύριακα στον εαυτό μου και σε όσα αγαπώ.

Είναι η ιδανική για μένα στιγμή όπου μπορώ να κοιμηθώ ως αργά, να φτιάξω τηγανίτες ή να διαβάσω εάν νέο βιβλίο. Ακολουθεί μια λίστα και με άλλα πράγματα που απολαμβάνω πραγματικά!

1. Pajamas day

Δεδομένου ότι πρόκειται να φοράω όλη το Σαββατοκύριακο τις πιτζάμες μου, θέλω να είναι chic και cozy, και να νιώθω άνετη φυσικά!

2. Ένα καλό βιβλίο

Σίγουρα μια καλή ταινία ή σειρά στο Netflix, είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αλλά γιατί να μην αφιερώσεις λίγο χρόνο, για να διαβάσεις ένα πραγματικά καλό βιβλίο ή ένα περιοδικό;

3. Μια μάσκα προσώπου

Σαββατοκύριακο και είναι ώρα για skincare. Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να ακολουθώ μια ρουτίνα ομορφιάς, αλλά χρειάζεται κάπου κάπου λίγη έξτρα περιποίηση. Οπότε η μάσκα προσώπου θα τονώσει την επιδερμίδα. Επίσης θα μου προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη.

4. Η αγαπημένη μου κούπα

Ως γνωστή coffee lover, δεν έχω καλύτερο από το να πιω στην αγαπημένη μου κούπα τον αγαπημένο μου καφέ. Και ανεξαρτήτως καιρού, πάντα στο σπίτι θα προτιμήσω έναν γαλλικό ή έναν εσπρέσο!

5. Αρωματοθεραπεία

Υπάρχουν άφθονα οφέλη από την αρωματοθεραπεία και τα αιθέρια έλαια. Ας πούμε η λεβάντα και το χαμομήλι με βοηθάνε πάρα πολύ με τον ύπνο. Και πιστέψτε με, είμαι από τους ανθρώπους που μόλις πούνε ότι θα κοιμηθούν, οι σκέψεις για το καθετί, “σκάνε” όλες μαζί!

Η αρωματοθεραπεία λοιπόν με βοηθά στη δημιουργία ενός πιο ήρεμου και χαλαρωτικού περιβάλλοντος. Τρελαίνομαι επίσης να καίω κεριά είτε στην κρεβατοκάμαρα, όταν βλέπουμε ταινία, είτε στο σαλόνι, όταν χαλαρώνουμε με λίγο κρασάκι.

Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει ένα Σαββατοκύριακο είναι με ένα ωραίο δείπνο με τον άντρα μου. Μπορεί να βγούμε έξω ή μπορεί να μαγειρέψουμε παρέα. Αλλά σίγουρα ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αυτό σας το εγγυώμαι!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλήθεια, τι έχετε πάθει;

Her News b

Άντρας με λεπτά αισθήματα ή συναισθήματα; Oι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News

Λάτρης της φύσης ή παιδί της πόλης; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News