HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να κάνετε τα έπιπλα του εξωτερικού χώρου σας να φαίνονται πιο luxury χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Ακόμη και τα πιο οικονομικά έπιπλα μπορεί να φαίνονται λαμπερά και ακριβά, και η μικρότερη αυλή έχει τη δύναμη να δείχνει πολυτελής. Το παν είναι να επιμεληθείτε έξυπνα τον χώρο για να δώσετε λίγη ζωή στα προϋπάρχοντα έπιπλά σας. 

Προσθέτοντας αυτά τα αξεσουάρ, δίνοντας προσοχή σε κομμάτια που μπορεί να έχουν περάσει απαρατήρητα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και δίνοντας στην αυλή σας έναν καλό ανοιξιάτικο καθαρισμό μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κάνετε ακόμα και τους πιο άθλιους χώρους να αισθάνονται σαν μια πολυτελής αυλή στο αγαπημένο σας ξενοδοχείο. 

1. Δώστε στα έπιπλα λίγη… μπογιά

Ένα πρόβλημα με τα έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι ότι, ενώ μπορεί να φαίνονται υπέροχα την πρώτη μέρα, αφήνονται έξω στον ήλιο και τη βροχή και η εμφάνισή τους μπορεί σύντομα να αλλάξει και να φαίνονται γρήγορα παλιά- συχνά διαρκεί μόνο ένα καλοκαίρι. Δώστε στα έπιπλά σας μια νέα πνοή δίνοντάς τους μια νέα στρώση χρώματος. Το βάψιμο των επίπλων σας συνιστάται πάντα για να ανανεώσετε ένα παλιό αντικείμενο ή να το κάνετε να φαίνεται πιο ακριβό. Τα περισσότερα ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου χρειάζονται προστασία και επεξεργασία, και η βαφή μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό, προσθέτοντας ένα νέο χρώμα στο αγαπημένο σας έπιπλο εξωτερικού χώρου.

2. Τοποθετήστε έξω μαλακά αντικείμενα

Φέρνοντας απαλά έπιπλα στον εξωτερικό χώρο, σας φέρνει μια βελούδινη αίσθηση και θαλπωρή και θα τον κάνει να δείχνει ακόμα πιο πολυτελής. Διακοσμητικά αντικείμενα όπως μαξιλάρια, εξωτερικά μαξιλάρια και κουβερλί μπορούν να δημιουργήσουν έναν καλύτερο χώρο χαλάρωσης προσθέτοντας περισσότερη άνεση. Θα πρέπει παρόλα αυτά, να τα αποθηκεύετε και να τα διατηρείτε σωστά για να μην καταστραφούν.

3. Ευθυγραμμίστε την παλέτα χρωμάτων

Ακριβώς όπως ο εσωτερικός σας χώρος, έτσι και οι εξωτερικοί σας χώροι θα πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά με έναν χρωματικό συνδυασμό που να συνδυάζει όλα τα έπιπλα. Συνδυάζοντας τα έπιπλα που έχετε με αρμονικούς τόνους που λειτουργούν σε όλη την αυλή σας θα βοηθήσει ακόμα και τις πιο μικρές αυλές να φαίνονται μελετημένες και πολυτελείς. Εφαρμόστε έναν απλό και απογυμνωμένο συνδυασμό χρωμάτων που δεν κατακλύζει το χώρο και διατηρεί τα πράγματα συνεκτικά. Αφαιρέστε τυχόν έντονα ζωντανά χρώματα ή χρώματα neon και βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα συνεργάζονται μεταξύ τους.

4. Σκεφτείτε που θα τοποθετήσετε τα έπιπλα σας

Μερικές φορές, είναι πραγματικά τόσο απλό όσο η διάταξη των επίπλων σας. Αναρωτηθείτε εάν ο υπαίθριος πάγκος σας βλέπει με λάθος τρόπο , εάν το καθιστικό σας βρίσκεται σε χώρο που ενθαρρύνει και διεγείρει τη συζήτηση. Η επανεκτίμηση του σημείου που βρίσκονται τα πάντα μπορεί να ανοίξει τον χώρο σας για να φαίνεστε πιο πολυτελής.

Εκτός από τη θέση των επίπλων, αναρωτηθείτε εάν έχετε ζωνοποιήσει αυτήν την αυλή με τρόπο που να συμπληρώνει τα έπιπλα και το σκηνικό.

5. Καθαρίστε πλήρως τον χώρο

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν για να βγάλετε το καθαριστικό της αυλής και να κάνετε στον εξωτερικό χώρο ένα σωστό καθάρισμα. Ακριβώς όπως θα παρατηρούσατε μια διαφορά στην πολυτέλεια του σαλονιού σας μετά από το πλύσιμο και καθαρισμό του, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον εξωτερικό σας χώρο. Φροντίζετε να ξεσκονίζετε τακτικά ώστε τα πλακάκια και οι επιφάνειες να είναι καθαρές.

Tropicalcore: Η νέα τάση διακόσμησης που σας φέρνει λίγο πιο κοντά στις διακοπές!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

PALLETREE: Η top επιλογή των celebrities για Χρστουγεννιάτικη διακόσμηση

Her News

Genius κόλπα για το στήσιμο τραπεζιού που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι έχει πολύ περισσότερο χώρο

HerNews ka

5 μυστικά για να κάνετε την υπαίθρια τραπεζαρία σας πιο άνετη & οικεία για τους καλοκαιρινούς μήνες

HerNews ka