HerNews.gr
BRIDE NEWS

Τι να κάνετε αν βρέχει την ημέρα του γάμου σας

Εάν ελέγχετε με εμμονή τον καιρό πριν από τον γάμο σας και βλέπετε αυτό το δυσοίωνο εικονίδιο σύννεφων και βροχής να εμφανίζεται, είναι εύκολο να μεταβείτε σε λειτουργία πανικού.

Είτε η πρόβλεψη κάνει λόγο για ψιλόβροχο είτε νεροποντή, πιθανότατα ανησυχείτε αν το νυφικό σας θα παραμείνει άθικτο ή οι φωτογραφίες σας βγαίνουν καλές. Φυσικά, μια τέλεια μέρα με γαλάζιο ουρανό και ηλιοφάνεια είναι ο τύπος του καιρού που ονειρεύονται τα ζευγάρια για την ξεχωριστή τους μέρα, αλλά η βροχή κατά τη διάρκεια του γάμου σας δεν χρειάζεται να είναι βουβή.

Παρόλο που ο καιρός είναι εκτός ελέγχου, υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βεβαιωθείτε ότι η βροχή δεν επηρεάζει τον γάμο σας.  Με ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε εφαρμογή, η ημέρα του γάμου σας θα είναι εξίσου μαγική, ανεξάρτητα από τις συνθήκες καιρού.

Τι σημαίνει η βροχή την ημέρα του γάμου σας;

Παρόλο που η βροχή τη μεγάλη μέρα σας δεν είναι η ιδανική κατάσταση, ορισμένοι πολιτισμοί το βλέπουν ως ένα συντριπτικά θετικό σημάδι. Για παράδειγμα, αφού το λύσιμο ενός υγρού κόμπου είναι πιο δύσκολο από το δέσιμο ενός στεγνού, ο βροχερός καιρός έχει γίνει συνώνυμο ενός ισχυρού γάμου, με βάση τις ινδουιστικές πεποιθήσεις. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η βροχή σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους νεόνυμφους επειδή καθαρίζουν μερικές κακές αναμνήσεις. Μερικοί πιστεύουν επίσης ότι η βροχή προβλέπει τη γονιμότητα και την τύχη.

Για όποιον σχεδιάζει να πει τους όρκους του σε εξωτερικούς χώρους, ακολουθούν μερικές εγκεκριμένες από τους ειδικούς συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ελέγξτε τον καιρό

Έχοντας μια ιδέα για το πώς θα είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια του γάμου σας, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια πορεία δράσης θα ακολουθήσετε. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι υποτίθεται ότι βρέχει μόνο για μία ώρα το πρωί, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας ανάλογα. Ωστόσο, εάν πρόκειται να βρέξει το απόγευμα, θα χρειαστεί να μεταφέρετε την τελετή σας σε εσωτερικό χώρο.  Ναι, είναι χρήσιμο να παρακολουθείτε τον καιρό, αλλά η εμμονή με τις καιρικές συνθήκες θα σας αγχώσει περισσότερο, γι’ αυτό ελέγχετε σποραδικά. 

Ολοκληρώστε ένα Backup Plan

Ακόμα κι αν οι σταγόνες βροχής είναι απλώς μια πιθανότητα, ο καθορισμός ενός σχεδίου Β είναι απαραίτητο μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού του γάμου. Πρώτα, αποφασίστε εάν οι εφεδρικές λύσεις βροχής εντός του χώρου είναι ευνοϊκές για το σχεδιασμό και την εμπειρία του γάμου σας πριν κλείσετε τον χώρο.

Να είστε προετοιμασμένοι

Για να αντιμετωπίσετε τον άστατο καιρό, υπάρχουν μερικά αντικείμενα που κάθε ζευγάρι πρέπει να τα έχει μαζί τους. Πρώτα και κύρια είναι μια ομπρέλα , ώστε εσείς και ο σύζυγός σας να παραμείνετε στεγνοί καθώς περιφέρεστε στον χώρο. Σε περίπτωση που καταλήξετε να βραχείτε, πάρτε μαζί σας ένα πιστολάκι μαλλιών και μια αλλαγή παπουτσιών για τη δεξίωση.

Προστατέψτε τους Καλεσμένους σας

Όχι μόνο είναι απαραίτητο να έρθετε προετοιμασμένοι, αλλά είναι επίσης σημαντικό να προστατεύσετε τους καλεσμένους σας από τον καιρό. Τοποθετήστε έναν κάδο με ομπρέλες για να πάρουν μαζί τους οι φίλοι και η οικογένειά σας καθώς περιφέρονται στον χώρο. Το να έχετε εξοπλισμό βροχής είναι επίσης μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε την αισθητική σας. Επιλέξτε ένα χρώμα και σχέδιο που συμπληρώνει την υπόλοιπη διακόσμησή σας και για μια προσωπική πινελιά, μπορείτε ακόμη και να έχετε χαραγμένα αντικείμενα με τα αρχικά ή την ημερομηνία του γάμου σας.

Προστατεύστετο νυφικό σας

Μετά από όλο τον χρόνο που αφιερώσατε κυνηγώντας το τέλειο νυφικό , το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να φορέσετε ένα υγρό και λασπωμένο φόρεμα. Δεδομένου ότι τα περισσότερα υφάσματα δεν είναι αδιάβροχα, είναι καλύτερο να μένετε μέσα όσο το δυνατόν περισσότερο σε περιόδους βροχής. Εάν βγαίνετε έξω για να τραβήξετε φωτογραφίες, πάρτε μια ομπρέλα και βάλτε κάποιον να κρατάει το νυφικό σας.

Αποδέξου το

Αντί να πολεμάτε τη βροχή, γιατί να μην την αξιοποιήσετε στο έπακρο; Κάντε μια διασκεδαστική φωτογράφιση ντυμένοι με πολύχρωμες μπότες βροχής και ομπρέλες. Μια βροχή δημιουργεί επίσης ένα ρομαντικό σκηνικό, οπότε αρπάξτε τον σύντροφό σας και φύγετε κρυφά για μια γλυκιά και εντυπωσιακή φωτογράφηση (πάντα με προσοχή).

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βέρα στο δεξί – Τι συμβολίζει η τοποθέτηση της στον παράμεσο

Her News

Αρχαιοελληνικό νυφικό: Η παγκόσμια τάση της σεζόν

Her News

7 σημάδια ότι ο γάμος σας θα αντέξει στον χρόνο!

Her News