HerNews.gr
Ελλάδα

Εξετάσεις: Τεράστια ταλαιπωρία για χιλιάδες μαθητές λυκείου – Προβλήματα με την Τράπεζα θεμάτων

Μετ’ εμποδίων συνεχίζονται οι ενδοσχολικές εξετάσεις στα λύκεια της χώρας, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Τράπεζα Θεμάτων.

Μεγάλη ανησυχία επικράτησε από το πρωί στα λύκεια, καθώς οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων δεν μπορούν να μπουν στην Τράπεζα των θεμάτων για να κάνουν την κλήρωση των θεμάτων των ενδοσχολικών εξετάσεων.

Ο λόγος που δεν μπορούν οι εκπαιδευτικοί να μπουν στην τράπεζα, είναι ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει πέσει, με αποτέλεσμα τα σχολεία να μην μπορούν να αντλήσουν θέματα δύο ή τρεις ώρες πριν τις εξετάσεις.

Ωστόσο, αν και μετ’ εμποδίων συνεχίστηκαν οι ενδοσχολικές εξετάσεις στα λύκεια της χώρας, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Τράπεζα Θεμάτων.

Να σημειωθεί ότι όταν εντοπίστηκε το πρόβλημα, οι Διευθυντές των Λυκείων επικοινώνησαν με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής πολιτικής, το οποίο συνέστησε υπομονή.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε γύρω στις 10:30 με αποτέλεσμα σε πολλά σχολεία να αναβληθούν οι εξετάσεις ενώ δόθηκε προτεραιότητα στους μαθητές της Γ΄’ Λυκείου που ετοιμάζονται για της πανελλαδικές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επιχορήγηση 14.800 ευρώ για νέους επιχειρηματίες-Ποιούς αφορά, αναλυτικά οι δόσεις

Her News b

Μητσοτάκης: «Μπόνους» στους φαρμακοποιούς για κάθε νέο ραντεβού που κλείνουν για εμβολιασμό

Her News b

Αρκτούρος: Τρεις ολόλευκοι λύκοι βγήκαν να παίξουν στο χιόνι

HerNews ka