HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Καλεσμένος στα “Παραπολιτικά 90.1” – Όλα όσα δήλωσε για τον τουρισμό και τις μαρίνες της Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC), Γιώργος Βάλλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινή πτήση» του Τηλέμαχου Σαντοριναίου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Βάλλης, μίλησε για τη μαγευτική εμπειρία που μπορεί να ζήσει κάποιος ναυλώνοντας ένα σκάφος ή μια θαλαμηγό για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Πριβέ παραλίες, καταγάλανα νερά για κολύμπι, γαστρονομικές δοκιμές με φρέσκα ψάρια είναι μόνο κάποια από τα πλεονεκτήματα οποίου αποφασίσει να κάνει αυτές τις διακοπές.

Ο ξένος τουρισμός συνδράμει, αναπτύσσει και βοηθά στη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας που είναι ο τουρισμός, ενώ η ανεργία στον κλάδο μας βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα της τάξεως του 2%.

Ακόμη, ο Γιώργος Βάλλης σημείωσε πως το ελληνικό yachting, είναι ένας κλάδος που έχει θέσεις εργασίας με πολλά πλεονεκτήματα κυρίως οικονομικά για όποιον αποφασίσει να εργαστεί σε αυτόν.

Επίσης, ο Γιώργος Βάλλης μίλησε για την ελληνική Ριβιέρα στο Ελληνικό που δημιουργείται αλλά και για τη μαρίνα Βουλιαγμένης που ξεκίνησε τη λειτουργία της. Είναι ένα τρομερό έργο που βοηθάει στην ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και για την Ελλάδα να αναπτύξει η Ελλάδα τις μαρίνες της και να αποκτήσει μια μεγάλη δυναμική στον κλάδο.

Γιώργος Βάλλης: Βγήκε ζωντανά στην εκπομπή “Live Magazine” από τη θαλαμηγό 50 μέτρων που εγκαινίασε τη νέα μαρίνα Βουλιαγμένης

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή η Ματούλα του Κολωνακίου – Ήταν νεκρή στο σπίτι της εδώ και επτά ημέρες

HerNews ka

Κολωνός: Να μη δοθεί ελαφρυντικό στον Ηλία Μίχο ζήτησε η Εισαγγελέας

HerNews ka

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο πλευρό του ο γιος του Δημήτρης στο δικαστήριο

Her News