HerNews.gr
Διεθνή

Μαλάνγκα Τζαμπέρι: Το μοντέλο απο το Ιράν έστειλε ισχυρό πολιτικό μήνυμα στις Κάννες φορώντας φόρεμα με θηλιά στο λαιμό

Το πανέμορφο μοντέλο απο το Ιράν Μαλάνγκα Τζαμπέρι δεν εντυπωσίασε στις Κάννες απο το αποκαλυπτικό φόρεμά της, ούτε από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της, αλλά απο το ισχυρό πολιτικό μήνυμα που έστειλε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με θηλιά στο λαιμό.

Όπως αναφέρουν το γερμανικό περιοδικό «Focus» και η εφημερίδα «Bild», το μοντέλο Μαλάνγκα Τζαμπέρι έφτασε στο Φεστιβάλ των Καννών με ένα φόρεμα που έμοιαζε στο επάνω μέρος του με θηλιά, ως ένα ισχυρό μήνυμα για τις φρικτές εκτελέσεις που γίνονται στην ισλαμική χώρα.

Στην πρεμιέρα της ταινίας «The Old Oak», η Μαλάνγκα Τζαμπέρι εμφανίστηκε με ένα μακρύ φόρεμα με ουρά, όπου εκεί ήταν γραμμένες οι λέξεις «Stop Executions» (Σταματήστε τις εκτελέσεις στο Ιράν) με χρυσά κεφαλαία γράμματα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HerNews (@hernewsgr)

Με το φόρεμα που είχε την υπογραφή της σχεδιάστριας Τζίλα Σάμπερ, η Μαλάνγκα Τζαμπέρι ήθελε ξεκάθαρα να στρέψει την προσοχή της διεθνούς κοινότητας στο κύμα εκτελέσεων στο Ιράν.

«Μόνο τους τελευταίους μήνες, περισσότεροι από 200 άνθρωποι λέγεται ότι έχουν εκτελεστεί – πολλοί από αυτούς απαγχονίστηκαν μετά από ομολογίες, ενώ άλλα υπέστησαν βασανιστήρια», γράφει το περιοδικό «Focus».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Καμίλα & Κέιτ Μίντλεντον θα φορούν μοντέρνα φορέματα- Πως θα είναι ντυμένος ο πρίγκιπας Χάρι

HerNews ka

Emily In Paris: O αντιδήμαρχος του Παρισιού σχολίασε αρνητικά- “Προωθεί συντηρητικές αξίες”

HerNewskl

Υπερψηφίσηκε το νομοσχέδιο αναγνώρισης των γάμων ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ

Her News