HerNews.gr
Beauty

Μέγκαν Φοξ: Beauty κανόνες που ακολουθεί

Η αψεγάδιαστη ομορφιά της Μέγκαν Φοξ αποδίδεται συχνά στην αυστηρή ρουτίνα υγείας και ευεξίας της. Εκτός από τη διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής και της τακτικής ρουτίνας άσκησης, αυτή η  καλλονή ορκίζεται επίσης σε μια αυστηρή ρουτίνα ομορφιάς. Χρησιμοποιεί μια ποικιλία από προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας. Η Μέγκαν Φοξ βρίσκεται συχνά στην πρώτη γραμμή των τελευταίων τάσεων και προτύπων και έχει γίνει μια εξέχουσα beauty influencer στην κοινότητα ομορφιάς!

Μυστικά ομορφιάς της Μέγκαν Φοξ

1. Το ρητό «less is more» είναι απολύτως αληθινό όταν πρόκειται για αυτήν ηθοποιό. Η skincare ρουτίνα της περιλαμβάνει κυρίως καθαρισμό και ενυδάτωση. Πλένει το πρόσωπό της σχολαστικά τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα και ακολουθεί η ενυδατική της κρέμα.

2. Μετά το ντους εφαρμόζει μια κρέμα σώματος που είναι πιο ελαφριά από το ελαιόλαδο και ταιριάζει πολύ στο δέρμα της.

3. Δεν φοράει συχνά αντηλιακό. Οι χημικές ουσίες που υπάρχουν σε αντηλιακά προκαλούν αλλεργίες στο ευαίσθητο δέρμα της. Ως εκ τούτου, προσπαθεί να παρέχει αντηλιακή προστασία στο δέρμα της βγαίνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο και φοράει καπέλα τις περισσότερες φορές.

4. Η Μέγκαν Φοξ προσέχει τα όμορφα μάτια της με τον ορό ματιών της με βιταμίνη C. Φροντίζει να τον εφαρμόζει τουλάχιστον 3 με 4 φορές την ημέρα αμέσως μετά το πλύσιμο του προσώπου της.

5. Η εβδομαδιαία περιποίηση προσώπου με οξυγόνο είναι απαραίτητη για αυτήν, αν δεν είναι πολύ απασχολημένη. Καθώς δεν έχει αρκετό χρόνο για να χρησιμοποιήσει μάσκες, κάνει συνήθεια να κάνει μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, όπως και όταν απαιτείται.

6. Το να πίνει πολύ νερό είναι άλλο ένα μυστικό της ομορφιάς της. Διώχνει τις τοξίνες από το σώμα της και διατηρεί το δέρμα της αψεγάδιαστο. Πιστεύει επίσης ότι ο υγιής ύπνος είναι απαραίτητος για υγιές και λαμπερό δέρμα.

7. Σε συνέντευξή της, η Μέγκαν Φοξ έχει αναφέρει την προτίμησή της στις μάσκες DIY για το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα της. Χρησιμοποιεί ένα μείγμα με έλαιο σταφυλιού για να ενυδατώσει το δέρμα της.

8. Δεν της αρέσει να φοράει μακιγιάζ όλη την ώρα και αφήνει χώρο στο δέρμα της να αναπνέει όταν δεν εργάζεται. Σε μια κανονική μέρα, μια φιμέ ενυδατική κρέμα, καλή μάσκαρα και ένα ελκυστικό lip gloss είναι όλα όσα χρειάζεται.

9. Όσον αφορά το μακιγιάζ χειλιών, η Fox λατρεύει απλώς να πειραματίζεται με διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου. Είτε είναι βαθύ κόκκινο, είτε φρέσκο ​​πορτοκαλί, ξέρει πώς να έχει την τέλεια εμφάνιση.

10. Κόκκινα χείλη και απλά μάτια είναι το χαρακτηριστικό look της ταλαντούχας ηθοποιού. Χρησιμοποιεί ένα ελαφρύ foundation και λίγο ρουζ για να το συμπληρώσει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Scrunchie: 4 Εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε

Her News

Cindy Crawford: Αυτό είναι το κραγιόν που δεν αποχωρίζεται και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα άνω των 50

HerNewskl

Λάουρα Νάργες: H θεαματική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

HerNewskl