HerNews.gr
Beauty

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε την πιο στυλάτη αλογοουρά

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είναι γνωστή για το χαρακτηριστικό της στυλ και τα κομψά χτενίσματα που επιλέγει. Όταν πρόκειται για την αλογοουρά, η Φαίη έχει τον τρόπο να την αναβαθμίζει και να την κάνει να φαίνεται πιο στιλάτη και ενδιαφέρουσα.

Φαίη Σκορδά

Ένας από τους τρόπους που η Φαίη Σκορδά αναβαθμίζει την αλογοουρά είναι με τη χρήση ενός μεταξωτού scrunchy. Το scrunchy είναι ένα ελαστικό αλογοουράς με υφή μεταξιού, το οποίο προσθέτει χαρακτήρα και όγκο στο χτένισμα.

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε την πιο στυλάτη αλογοουρά

Για να αναβαθμίσετε την αλογοουρά σας όπως η Φαίη Σκορδά, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. λείες ακίδες για να χτενίσετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, συγκεντρώνοντάς τα σε μία οριζόντια γραμμή στο ύψος που επιθυμείτε να τοποθετήσετε την αλογοουρά.
  2. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μία αλογοουρά: Χρησιμοποιήστε ένα λαστιχάκι μαλλιών για να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μία αλογοουρα
    1. Επιλέξτε ένα μεταξωτό scrunchy: Αντί για το κλασικό λαστιχάκι μαλλιών, επιλέξτε ένα μεταξωτό scrunchy σε μια απόχρωση που ταιριάζει με το στιλ σας και την εμφάνισή σας. Το μεταξωτό ύφασμα θα προσθέσει αίσθηση πολυτέλειας και θα δώσει μια διαφορετική υφή στην αλογοουρά σας.
    2. Δέστε το scrunchy γύρω από την αλογοουρά: Πάρτε το scrunchy και δέστε το γύρω από τη βάση της αλογοουράς σας, κρατώντας τα μαλλιά σας σφιχτά στη θέση τους. Σιγουρευτείτε ότι το scrunchy καλύπτει το λαστιχάκι μαλλιών και δίνει ένα πιο κομψό και μοδάτο αποτέλεσμα.
    3. Χαλαρώστε μερικές τούφες μαλλιών: Αν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά φυσικότητας και χαλάρωσης στην αλογοουρά σας, τραβήξτε απαλά μερικές τούφες μαλλιών από το scrunchy. Αυτό θα δημιουργήσει ένα πιο ανεπίσημο και λαμπερό αποτέλεσμα.

    Φαίη Σκορδά: Yιοθέτησε το ίδιο χτένισμα με τη Jennifer Lopez

     Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Χριστοπούλου: Δοκίμασε το χτένισμα που έχουν λατρέψει τα κορίτσια του TikTok

HerNewskl

Rihanna: Αυτό είναι το κραγιόν που φόρεσε στο Met Gala!

HerNewskl

Gigi Hadid: Με Bombshell Blowout και άλλο χρώμα μαλλιών έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες

HerNewskl