HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Οι λαμπεροί καλεσμένοι στην επίδειξη μόδας Mi-Ro

Πολλά ήταν τα λαμπερά πρόσωπα της showbiz που έδωσαν το παρών στην επίδειξη μόδας MI-RO.

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων ήταν και η Τάμτα, η οποία αναφέρθηκε στις στιλιστικές της επιλογές.

«Στην καθημερινότητά μου ντύνομαι με φόρμες, ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει. Στιλιστικά έχω κάνει πολλά τρελά πράγματα, αλλά δεν μετανιώνω».

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως είχε μεγάλη αγωνία μέχρι να εκδοθεί η ελληνική της ταυτότητα, ενώ σχολίασε και το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision, τονίζοντας πως η χαμηλή βαθμολογία ήταν άκομψη και άβολη. Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει το Shopping Star.

Ο Good Job Nicky αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη, για την οποία είναι ιδιαίτερα υπερήφανος.

«Η μητέρα μου όπως είναι στην εκπομπή είναι και στο σπίτι, αυθεντικός άνθρωπος. Η μητέρα μου ό,τι αγαπάει πάει και το κάνει. Σημαίνει πολλά να πεις μετά από χρόνια «θα το κάνω, γιατί το αγαπάω» και όχι τίποτα άλλο», δήλωσε.

Για την εμπειρία της στις Κάννες μίλησε η Έλενα Γαλύφα, τονίζοντας πως είναι ένα σχολείο ζωής. Όσο για την παρουσία της Δούκισσας Νομικού στο φεστιβάλ των Καννών και τα σχόλια που δέχτηκε, είπε πως ήταν μία ελληνική εκπροσώπηση.

«To GNTM μου αρέσει και με ενδιαφέρει, είναι καλό να «ξεκουραστεί. Δεν με ενδιαφέρει το Shopping Star και δεν μου έχει γίνει πρόταση», δήλωσε.

Ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Καράβα στο τιμόνι του Shopping Star, ενώ αποκάλυψε πως έχει… «φαντασιωθεί» να παρουσιάζει τον «Αδύναμο Κρίκο»!

«Το First Dates είναι απόλαυση, το παρακολουθώ στο σπίτι με τον άνδρα μου», είπε η παρουσιάστρια του show, Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία αποκάλυψε ότι δεν την ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα νούμερα τηλεθέασης.

«Δεν έχω συνηθίσει το ρόλο μου ως τηλεπαρουσιάστρια. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Shopping Star, ελπίζω το First Dates να πάρει «πράσινο φως» για την επόμενη χρονιά. Δεν είναι τίποτα στημένο στο show, βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο», είπε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε πως έχει ζήσει πολλά άβολα ραντεβού στο παρελθόν.

«Στα 20 μου είχα πάει σε ραντεβού και εξαφανίστηκα, γιατί ντράπηκα και δεν με ξαναείδε ο άνθρωπος. Μέχρι να γνωρίσω τον άνδρα μου, μέχρι να ερωτευτώ, έχω ζήσει άπειρες άβολες στιγμές σε πρώτο ραντεβού».

Τις εντυπώσεις στη λαμπερή επίδειξη μόδας έκλεψε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της, Άγγελο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ταμίλα Κουλίεβα: Η κατάθλιψη, το διαζύγιο και τα μυστικά της «Σκοτεινής Θάλασσας»

Her News

Πέτρος Ιακωβίδης: “Γενικά δεν μου αρέσει η μοναξιά. Θέλω να είμαι με ανθρώπους που ξέρω ότι με αγαπάνε”

HerNewskl

Τιτίκα Στασινοπούλου: “Το ειδύλλιό του τέως με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει, η μάνα του…”

Her News b