HerNews.gr
Social News

Paloma Faith: Επικρίνει τη νέα ταινία “The Little Mermaid” – «Τι σκ@@α είναι αυτό;»

Η βρετανίδα τραγουδίστρια Paloma Faith ανέβασε ένα story στο Instagram αφού παρακολούθησε το ριμέικ της Disney για τη Little Mermaid – στο οποίο εμφανίζεται η Χάλι Μπέιλι ως Άριελ, μια γοργόνα που ερωτεύεται τον Πρίγκιπα Έρικ (Τζόνα Χάουερ-Κινγκ) επικρίνοντας το μήνυμα της ταινίας.

«Μόλις είδα τη νέα μικρή γοργόνα με τα παιδιά μου και ενώ νομίζω ότι η Halle δίνει μια καλή ερμηνεία και είναι υπέροχο casting, ως μητέρα κοριτσιών δεν θέλω τα παιδιά μου να πιστεύουν ότι είναι εντάξει να εγκαταλείψεις ολόκληρη τη φωνή σου και τις δυνάμεις σου να αγαπάς έναν άντρα», έγραψε η Pamela Faith σε μια ανάρτηση που διαγράφηκε.

«Τι σκ@@@α είναι αυτό; Δεν είναι αυτό που θέλω να διδάξω στις γυναίκες της επόμενης γενιάς».

Οι θαυμαστές μπήκαν στο Twitter για να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με τα σχόλια της Faith, με αρκετούς από αυτούς να αναρωτιούνται αν είχε δει καν την αρχική ταινία «Little Mermaid», η οποία κυκλοφόρησε το 1989.

«Δεν έχει δει το πρωτότυπο; Γιατί να πας το παιδί σου σε μια ταινία χωρίς να ξέρεις την περιγραφή, ιδίως όταν η ταινία ήταν προηγουμένως κινούμενα σχέδια… φαίνεται ότι το θέμα της είναι κάτι άλλο», έγραψε κάποιος.

 

Άλλοι θαυμαστές τόνισαν ότι η Άριελ δεν εγκατέλειπε τη φωνή της για έναν άντρα, αλλά μάλλον για να είναι άνθρωπος.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν η Paloma Faith είδε την αρχική ταινία της Disney, οι θαυμαστές βρήκαν ένα παλιό της tweet από το 2019 όπου έγραψε : «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω η μικρή γοργόνα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Super Κική: “Είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο”

HerNewskl

Εριέττα Κούρκουλου: «Αναρωτιέμαι όλοι εσείς οι “influencers” που ποστάρετε από τη Μύκονο ποια ακριβώς είναι η επιρροή σας, τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται»

HerNews ka

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: «Τίτλοι τέλους» για το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας

HerNews ka