HerNews.gr
BRIDE NEWS

Γάμος: Οι πιο δημοφιλείς μέρες για να παντρευτείς το 2023

Αφού πείτε «ναι» στην πρόταση γάμου, μία από τις πρώτες σκέψεις που έχετε είναι η επιλογή τηςημερομηνίας. Ο γάμος σας θα είναι σημαντική ημέρα για πολλούς λόγους και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι μια μέρα που τόσο εσείς, όσο και ο σύντροφός σας αγαπάτε.

«Είναι ένα ραντεβού που θα μείνει στο μυαλό σας για πάντα, μια ετήσια γιορτή του έρωτά σας, μια στιγμή για να σταματήσετε και να σκεφτείτε τον τελευταίο χρόνο που είχατε μαζί ως ζευγάρι και να σκεφτείτε την ημέρα που παντρευτήκατε και να απολαύσετε την αγάπη και την αγάπη και ο ενθουσιασμός εκείνης της ημέρας», λέει ο Jung Lee της FÊTE .

Ορισμένα ζευγάρια επιλέγουν την ημέρα του γάμου τους μια μέρα που έχει βαθύτερο νόημα στη σχέση τους, όπως η επέτειος τους.

Οι μελλόνυμφοι τείνουν να έλκονται προς τα Σάββατα κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, η οποία ξεκινά τον Μάιο και τελειώνει τον Οκτώβριο. 

Με τη βοήθεια τριών ειδικών στον γάμο, μάθαμε τις πιο δημοφιλείς ημερομηνίες για να παντρευτείτε το 2023. 

  • Ο Jung Lee είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της FÊTE , μιας εταιρείας παραγωγής σχεδιασμού εκδηλώσεων γάμων στη Νέα Υόρκη. Είναι επαγγελματίας γάμου για περισσότερα από 20 χρόνια.
  • Η Beth Helmstetter είναι διευθύντρια της Beth Helmstetter Events που εδρεύει στο Λος Άντζελες και είναι οργανώτρια εκδηλώσεων με 20 χρόνια εμπειρίας.  
  • Η Tara Guerard είναι η επικεφαλής της Tara Guerard Soiree , η οποία έχει γραφεία στο Τσάρλεστον, τη Νότια Καρολίνα και τη Νέα Υόρκη. Εργάζεται στη βιομηχανία γάμου για περισσότερα από 25 χρόνια.

Οι πιο δημοφιλείς ημερομηνίες γάμων το 2023

Από τα Σαββατοκύριακα έως τις σημαντικές μέρες στην αστρολογία, αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς ημερομηνίες για να κλείσετε το γάμο σας το 2023. 

Μέρες με Επαναλαμβανόμενους Αριθμούς

Σύμφωνα με την αριθμολογία, οι επαναλαμβανόμενοι αριθμοί (ή αριθμοί αγγέλων) μεταδίδουν ένα σημαντικό μήνυμα από το σύμπαν. Δεδομένου ότι κάθε ζευγάρι θέλει να ανταλλάξει όρκους με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο, οι ημερομηνίες που παρουσιάζουν ένα μοτίβο ή μια σειρά θα είναι μια πολυπόθητη επιλογή.

«Η επέτειος γάμου σε συνοδεύει για πάντα και έχω δει ότι τα ζευγάρια είναι εξαιρετικά συναισθηματικά με αυτό το θέμα», δηλώνει ο Lee. «Τα ζευγάρια θέλουν να έχουν μια ουσιαστική ημερομηνία που να εδραιώνει την αρχή του γάμου τους».

Μερικές από τις καλύτερες μέρες φέτος είναι οι 9/9/23, 23/9/23 και 11/11/23, λόγω του ότι κάθε μια πέφτει Σάββατο (η πιο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για τον γάμο).

Επιπλέον, όλα έχουν σημασία στην αριθμολογία. Ο αριθμός εννέα στις 9/9/23 σημαίνει ότι θα αφήσετε το παλιό και θα καλωσορίσετε το νέο, το 1 που ταιριάζει σε μια γιορτή που σηματοδοτεί την αρχή του νέου σας κεφαλαίου μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι. Οι αριθμοί αγγέλου 2323 και 1111 είναι επίσης τέλειοι για γάμους γιατί και οι δύο συμβολίζουν νέα ξεκινήματα.

Γάμοι τα Σαββατοκύριακα

Ένα άλλο σημείο στο ημερολόγιο που τα ζευγάρια θα θέλουν να αποκλείσουν τον γάμο τους το 2023 είναι τα τριήμερα Σαββατοκύριακα . 

«Στους πελάτες μας αρέσει το να μπορούν να είναι περισσότερο παρόντες όλο το Σαββατοκύριακο και να μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τη Δευτέρα για να εγκατασταθούν για την εβδομάδα εργασίας τους», εξηγεί η προγραμματίστρια Beth Helmstetter. Επιπλέον, η Helmstetter σημειώνει ότι η φιλοξενία του γάμου σας σε ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο διακοπών σημαίνει ότι θα έχετε επιπλέον χρόνο για να γιορτάσετε την επέτειό σας τα επόμενα χρόνια.

Αν το Σάββατο που θέλετε δεν είναι διαθέσιμο, σκεφτείτε να κάνετε το γάμο σας για την Παρασκευή ή την Κυριακή, κάτι που μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση του κόστους στον χώρο που θα κλείσετε.

Αστρολογικές ημερομηνίες

Για ζευγάρια που ενδιαφέρονται για την αστρολογία , το βλέμμα στα άστρα θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την τέλεια στιγμή για να ανταλλάξετε όρκους. Η 18η Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι μια ρομαντική ημερομηνία, καθώς ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη θα είναι σε αρμονία ακριβώς πριν από τη νέα Σελήνη, οπότε η σύνδεσή σας θα είναι ακόμα πιο δυνατή. Εκείνη την ημέρα, ο Δίας και ο Ερμής θα συνεργαστούν αρμονικά, κάτι που θα εγγυηθεί ένα γάμο με ευτυχία.

Επιπρόσθετα, η 21η Οκτωβρίου θα είναι φέτος μια μέρα καλή για γάμο, σύμφωνα με την αστρολογία. 

Γιατί; Με τον Δία και την Αφροδίτη σε συνδυασμό, θα νιώσετε σαν την πιο σίγουρη εκδοχή του εαυτού σας. Αυτοί οι πλανήτες θα είναι επίσης σε ενότητα με την Παρθένο και τον Ταύρο, κάτι που θα προσφέρει περισσότερη ευκολία, αισιοδοξία, αγάπη και καλή τύχη στη σχέση σας.

Ημερομηνίες γάμου που πρέπει να αποφύγετε το 2023

Σύμφωνα με την προγραμματίστρια Tara Guerard, τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφεύγουν να λένε «ναι» κατά τη διάρκεια μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, ο Δεκαπενταύγουστος και τα Χριστούγεννα . 

Αυτές οι διακοπές είναι συνήθως άβολες και δαπανηρές όταν πρόκειται για ταξίδια, επομένως είναι καλύτερο να κρατάτε τους καλεσμένους σας μακριά από το δρόμο ή από τα αεροδρόμια αυτές τις ώρες. «Μην κάνετε τα ταξίδια εφιάλτη για τους καλεσμένους σας», συμβουλεύει. 

Επιπλέον, πολλά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα πιθανότατα έχουν οικογενειακές παραδόσεις που ακολουθούν ή ταξίδια που κάνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών , οπότε δεν θέλετε ο γάμος σας να παρεμβαίνει στα σχέδιά τους και να προκαλεί δυσαρέσκεια. 

Η Helmstetter σημειώνει ότι η φιλοξενία των καλεσμένων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, για παράδειγμα, θα αυξήσει το κόστος του γάμου σας, επειδή οι τιμές σε εισητήρια και ξενοδοχεία συνήθως εκτοξεύονται στα ύψη. 

Άλλες ημέρες που ίσως θέλετε να αποφύγετε για το γάμο σας είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η Γιορτή της Μητέρας, συμβουλεύει η Helmstetter.

Πολλοί από τους καλεσμένους σας πιθανότατα θα έχουν άλλα σχέδια. «Τα λουλούδια έχουν διπλάσια τιμή αυτές τις ημερομηνίες και οι καλεσμένοι ενός γάμου συχνά θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις ημερομηνίες για να γιορτάσουν άλλα πράγματα», εξηγεί ο Helmstetter.

Οι καλύτερες και πιο πρωτότυπες ιδέες για βρώσιμες μπομπονιέρες!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tips για να διοργανώσετε τον ωραιότερο Boho γάμο

Her News

Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις

Her News

Νυφικό πέπλο: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν το φορέσετε

HerNews ka