HerNews.gr
Social News

Γιώργος Μαζωνάκης: Μπορεί να τελείωσαν οι εμφανίσεις του, τα post του στο Instagram όμως δεν τελειώνουν ποτέ!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τελείωσε τις εμφανίσεις του στο γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα πριν από μερικούς μήνες, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι απόλυτα ενεργός στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγο πριν ξεκινήσει τη μεγάλη του περιοδεία σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα, ο Γιώργος Μαζωνάκης απολαμβάνει μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης και τις μοιράζεται συνεχώς με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μάλιστα πριν από λίγο ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία όπου φαίνεται να κάθεται σε υπαίθριο χώρο φορώντας απλά και casual ρούχα ενώ τα νύχια των ποδιών του είναι βαμμένα μαύρα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι επίσης λάτρης της χειμερινής κολύμβησης και συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό του φωτογραφίες από το μπάνιο του, ιδίως όταν βρίσκεται στη γενέτειρα του τη Σητεία της Κρήτης.

Φυσικά, δε θα έλειπε από το προφίλ του το τραγούδι, καθώς πολύ συχνά ο Γιώργος Μαζωνάκης καλημερίζει και καλησπερίζει τους θαυμαστές του με διάφορα βίντεο όπου τραγουδά στίχους από τα δημοφιλή τραγούδια του.

Η περιοδεία του Γιώργου Μαζωνάκη ξεκινά στις 16/6 στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας και ολοκληρώνεται στις 6/9 στον Βόλο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ashley Graham: Πόζαρε αναδεικνύοντας το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

HerNewskl

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Η δημόσια εμφάνιση που έδωσε τέλος στις φήμες για “κρίση” στη σχέση

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: Συνεχίζει στο Mega – Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση

Her News