HerNews.gr
Social News

Ιβάνκα Τράμπ: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα η κόρη του πρώην αμερικανού Προέδρου

Η κόρη του πρώην αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, Ιβάνκα Τράμπ, βρίσκεται στην Αθήνα για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγο της Τζάρεντ Κούσνερ.

Η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφτηκε το Μουσείο και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τους Δελφούς, ενώ μοιράστηκε  φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump)

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σε πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας», έγραψε η Ιβάνκα Τράμπ.

«Ενώ στεκόμουν στην κορυφή αυτής της αρχαίας Ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας. Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», τόνισε.

Το πρωί της Τετάρτης 31/5 η Ιβάνκα Τράμπ επισκέφθηκε με τον σύζυγό της τον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

“Γνώθι σε αυτόν” Αυτές ήταν οι λέξεις που χαραγμένες πάνω από την είσοδο του Ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς.

 Προτού θέσουν οποιαδήποτε ερώτηση στους θεούς, το Μαντείο των Δελφών απαιτούσε από τους ταξιδιώτες να ερευνήσουν τον εαυτό τους- ενθαρρύνοντας τον αυτοαναλογισμό και την αυτογνωσία. Η επιγραφή, μια βασική αρχή για την προσωπική ανάπτυξη και σοφία, χρησίμευε ως υπενθύμιση σε όσους αναζητούσαν καθοδήγηση από το Μαντείο ότι η αληθινή σοφία ξεκινά με την κατανόηση του εαυτού τους”, γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της από τους Δελφούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Η κόρη της Stormi αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο – Η τρυφερή ανάρτηση

HerNews ka

Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Her News

Χελώνα δίνει μάχη με καρχαρία και τον νικάει – Εντυπωσιακές εικόνες

Her News