HerNews.gr
Beauty

K-Beauty: Τα μυστικά της Κορεάτικης ομορφιάς

Όταν οι beauty editors αναζητούμε νέες ανερχόμενες τάσεις, σίγουρα εμπνεόμαστε από την K-Beauty και τις Κορεάτισσες. Ο λόγος που εκτιμούμε τόσο πολύ αυτές τις γυναίκες όσον αφορά την ομορφιά είναι ότι έχουν ένα λαμπερό και απαλό δέρμα, που σίγουρα όλες ονειρευόμαστε. Επίσης, οι Κορεάτισσες είναι φαν της εμφάνισης χωρίς μακιγιάζ .Έτσι, ξεκινήσαμε να προσπαθήσουμε να αποκαλύψουμε τα μυστικά περιποίησης στα οποία βασίζονται οι Κορεάτισσες.  Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε κι εσείς τα μυστικά της K-Beauty…

Βαθύς καθαρισμός πριν το μακιγιάζ

K-Beauty και καθαρισμός πάνε μαζί! Ο καθαρισμός του προσώπου είναι σημαντικός γιατί η περίσσεια λιπαρότητας, η βρωμιά και τα βακτήρια στο δέρμα, μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση, μαύρα στίγματα και ερεθισμούς. Τι καλύτερο λοιπόν από την πρόληψη για να έχετε ένα καθαρό δέρμα; Χωρίς καθαρή βάση, το μακιγιάζ επίσης δεν θα φαίνεται καλό!

Οι Κορεάτισσες κάνουν πολλές φορές τριπλούς καθαρισμούς καθημερινά. Στην αρχή χρησιμοποιούν ένα μαντηλάκι καθαρισμού για να αφαιρέσουν τα πολλά από το πρόσωπό τους. Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και του λαιμού.

Στον δεύτερο καθαρισμό, κάνουν μασάζ με ένα καθαριστικό με βάση το λάδι στο δέρμα, για να αφαιρέσουν τους ρύπους και ξεπλένουν πολύ καλά. Στον τρίτο καθαρισμό, σε βρεγμένο πρόσωπο, χρησιμοποιούν έναν αφρό καθαρισμού με βάση το νερό. 

Λάδι προσώπου για περισσότερη ενυδάτωση

Η K-Beauty στηρίζεται στην ενυδάτωση. Οι μάσκες και η κρέμα ενυδάτωσης είναι must για κάθε Κορεάτισσα. Υπάρχουν επίσης αρκετές κρέμες ματιών και primer με εκχυλίσματα μαργαριταριών που θα δρουν κατά των ατελειών. Βοηθάνε επίσης το δέρμα να είναι πιο λαμπερό. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, δοκιμάστε να αναμίξετε ένα λάδι προσώπου ή ορό με το foundation σας.

Επενδύστε σε μια πιο εκτεταμένη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος

Μπορεί να σας φαίνεται πιο χρονοβόρο, αλλά αξίζει την επένδυση τόσο σε χρόνο, όσο και σε χρήμα! Το skin layering, είναι επίσης ένα μυστικό της K-Beauty. Οι περισσότερες γυναίκες μένουν απλώς σε ένα πλύσιμο προσώπου και ενυδατική κρέμα. Ωστόσο, μην παραβλέπετε ποτέ τη σημασία των βημάτων όπως η απολέπιση, η τόνωση και οι μάσκες προσώπου.

Skin flooding: Η νέα skincare συνήθεια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Euphoria: Η make up artist της σειράς λανσάρει το δικό της brand και είναι μια ωδή στην ομορφιά

HerNewskl

Yαλουρονικό οξύ: Oι 3 βασικοί λόγοι που πρέπει να απόφυγετε τη χρήση του

HerNewskl

Ηair cycling: Η νέα τάση στα μαλλιά που έχει κατακλύσει στα social media

HerNewskl