HerNews.gr
Διεθνή

Bruce Willis: H κόρη του μιλά ανοιχτά για την άνοια του πατέρα της – «Νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα»

Η κόρη του Bruce Willis, Tallulah, αποκάλυψε σε ένα προσωπικό δοκίμιο που έγραψε για τη «Vogue», νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεχιζόμενη μάχη του ηθοποιού με τη μετωποκροταφική άνοια μετά από μια αρχική διάγνωση αφασίας.

Η Tallulah ανέφερε πως ήξερε εδώ και πολύ καιρό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον πατέρα της, αλλά στην αρχή υπέθεσε λανθασμένα ότι είχε απλώς χάσει το ενδιαφέρον του για εκείνη,  μετά τη γέννηση των παιδιών του με τη δεύτερη σύζυγό του Emma Heming.

 Παραδέχεται ότι όταν η κατάσταση υγείας του Bruce Willis γινόταν όλο και πιο σοβαρή, άρχισε να το «παίρνει προσωπικά», γράφοντας: «Αργότερα αυτή η μη ανταπόκριση διευρύνθηκε και μερικές φορές το έπαιρνα προσωπικά. Είχε αποκτήσει δύο μωρά με τη μητριά μου, την Emma Heming Willis, και νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Αν και αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, ο ‘’εφηβικός’’ μου εγκέφαλος βασανίστηκε με κάποια λανθασμένα μαθηματικά: Δεν είμαι αρκετά όμορφη για τη μητέρα μου, δεν είμαι αρκετά ενδιαφέρουσα για τον πατέρα μου», αποκαλύπτει.

Η Tallulah αποκάλυψε ότι απέφευγε τα σημάδια της φθίνουσας υγείας του πατέρα της και τα αρνιόταν με έναν τρόπο για τον οποίο «δεν είναι περήφανη».

«Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άρρωστη για να το διαχειριστώ», σημείωσε, αποκαλύπτοντας ότι έπασχε από νευρική ανορεξία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Πρόσθεσε ότι ήταν απρόθυμη να συζητήσει τη διατροφική της διαταραχή, επειδή ο περιορισμός του φαγητού ένιωθε σαν «το τελευταίο κακό» που μπορούσε να κρατήσει όταν ήταν νηφάλια στα 20 της. Επιπλέον, εισήχθη σε μια μονάδα θεραπείας για την κατάθλιψη όταν ήταν 25 ετών και αργότερα διαγνώστηκε με ΔΕΠΥ.

«Ενώ ήμουν τυλιγμένη στη δυσμορφία του σώματός μου, επιδεικνύοντας το στο Instagram, ο μπαμπάς μου πάλευε ήσυχα», έγραψε. 

Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2021, η Tallulah λέει ότι είχε μια οδυνηρή αφύπνιση για την πραγματική σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα της, ενώ βρισκόταν σε ένα γάμο. Εκεί ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πατέρα της νύφης, επειδή συνειδητοποίησε ότι πιθανότατα δεν θα μπορούσε ποτέ να μοιραστεί την ίδια στιγμή με τον δικό της μπαμπά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

«Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχα ποτέ αυτή τη στιγμή, τον πατέρα μου να μιλάει για μένα στην ενήλικη ζωή μου, στον γάμο μου», είπε. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Αυστηρή αδελφή η Μπέλα Χαντίντ: «Η Τζίτζι παραείναι καλή για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο»

Her News

Ιράκ: Η Αμπίρ Αλ Σαχάνι έκοψε την αλογοουρά της στο Ευρωκοινοβούλιο

HerNews ka

Παρουσιάστηκε η ανάλυση του προσώπου του Μεγάλου Αλεξάνδρου από αναλυτές

HerNews ka