HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Η Σαμάνθα Τζόουνς επιστρέφει στο «And just Like That» !

Η Κιμ Κατράλ θα υποδυθεί για μια ακόμα φορά τον εμβληματικό ρόλο της Σαμάνθα Τζόουνς στο φινάλε της 2ης σεζόν του And Just Like That. Για ένα μόνο βράδυ η πιο αγαπημένη γυναικοπαρέα της μικρής οθόνης θα είναι και πάλι μαζί.

Σύμφωνα με το Variety, η ηθοποιός γύρισε τη σκηνή της χωρίς να μιλήσει ή να δει το υπόλοιπο καστ. Η Κιμ Κατράλ είχε μιλήσει για ένταση μεταξύ της ίδιας και της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και δεν είχε συμπεριληφθεί στην πρώτη σεζόν της νέας σειράς.

Στην πρώτη σεζόν του And Just Like That, στην οποία συμμετείχαν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και οι άλλες δυο πρωταγωνίστριες, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις, ο χαρακτήρας της Σαμάνθα σύμφωνα με το σενάριο είχε μετακομίσει στο Λονδίνο.

Στη μια και μοναδική σκηνή της Σαμάνθα Τζόουνς που έχει γυρίσει θα έχει μια τηλεφωνική συνομιλία με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η διάσημη ενδυματολόγος Πατρίτσια Φιλντ επιμελήθηκε την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με το σενάριο του «Sex and The City», η «Σαμάνθα», η οποία μένει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο θα έχει μία τηλεφωνική συνομιλία με την Κάρι Μπράντσο, την οποία υποδύεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Κιμ Κατράλ υποδύθηκε την Σαμάνθα Τζόουνς για έξι σεζόν στο «Sex and the City» και στην συνέχεια στις δύο ταινίες που ακολούθησαν μαζί με τις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νοξ.

Ο δεύτερος κύκλος του «And Just Like That» κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βικτόρια Μπέκαμ: Αποκάλυψε ότι συναντούσε τον Ντέιβιντ σε πάρκινγκ για να κρατήσει τη σχέση «κρυφή»

HerNews ka

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αποκαλύπτει αν συμμετέχει στη σειρά Χάρι Πότερ στο HBO

Her News

Barbie: Κυκλοφόρησε το νέο trailer και μας κάνει να ανυπομονούμε περισσότερο

HerNews ka