HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Περνούσε ατέλειωτες ώρες παριστάνοντας την οικειακή βοηθό για τον Kanye West

Η Kim Kardashian έντονα συναισθηματικά φορτισμένη, θυμήθηκε ότι παρίστανε το «πλήρωμα καθαρισμού» του Kanye West όταν περνούσε από τα επεισόδια διπολικής διαταραχής του.

Κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου της εκπομπής «The Kardashians» του Hulu της Πέμπτης, η Kim μίλησε στη μαμά της, Kris Jenner, για το άγχος που συνήθιζε να αισθάνεται όταν χειριζόταν τη δύσκολη κατάσταση του.

«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι αν έφτανε στον πάτο, αυτό είναι το ταξίδι του που πρέπει να το ξεπεράσει μόνος του», μοιράστηκε.

«Συνήθιζα να τρέχω και να φωνάζω τους πάντες πίσω από την πλάτη του και να λέω: «Θα είναι εντάξει. Ολα θα είναι εντάξει. Απλώς δώστε του άλλη μια ευκαιρία»

Η 42χρονη Kim είπε ότι θα περνούσε «ώρες και ώρες και ώρες» από τις «ημέρες» της ως «πλήρωμα καθαρισμού» του Kanye στην οποία η Kris Jenner απάντησε: «Γι’ αυτό χώρισες» .

«Ποτέ δεν σου άξιζε να ζεις έτσι», συνέχισε η μητέρα της.

Η Kim είπε επίσης ότι τα ξεσπάσματα του West – τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στα παρασκήνια – την άφησαν ραγισμένη καθώς δεν αναγνώριζε πλέον τον άντρα με τον οποίο κάποτε ήταν παντρεμένη.

«Είναι το πιο δύσκολο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον που αγαπούσες πραγματικά και έκανες οικογένεια μαζί του να είναι τόσο διαφορετικός από αυτόν που γνώριζες», εξήγησε.

Η Kim αποκάλυψε επίσης ότι το μεγαλύτερο παιδί της, η 9χρονη North West, «στην πραγματικότητα δεν ξέρει» τίποτα για τις γελοιότητες του πατέρα της, επειδή η ριάλιτι σταρ έχει τα πάντα στο σπίτι της «μπλοκαρισμένα» εκτός από το Apple TV.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρονάλντο – Χεορχίνα: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους μετά τον θάνατο του γιου τους

Her News b

Τι εξαφάνισε τους δεινόσαυρους; Η συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων και της τεχνητής νοημοσύνης

HerNews ka

Μάικλ Γκάμπον: «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στις ταινίες του Χάρι Πότερ

HerNews ka