HerNews.gr
Ελλάδα

Κολωνός: Σε επτά νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης προχώρησε η ΕΛΑΣ

Σε επτά νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, έπεσαν στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Οι επτά άνδρες, δυο Έλληνες ηλικίας 48 και 21 ετών, δύο Πακιστανοί 52 και 36 χρόνων, δυο Μπαγκλαντεσιανοί 44 και 28 ετών και ένας 47χρονος Αλβανός ο οποίος μάλιστα κατείχε και πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει το κοριτσάκι προκύπτουν μέσα από τις καταθέσεις της μαθήτριας, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν μετά από επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η επιχείρηση για τις νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες μόλις εντοπίστηκαν, οδηγήθηκαν στα γραφεία του Ανηλίκων, στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου συνελήφθησαν μετά από ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος τους από το 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι συλληφθέντες, συναντήθηκαν περισσότερο από μία φορές με την ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ ανατριχιαστικό ήταν και το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο κινητό του 47 χρόνου Αλβανού με το κοριτσάκι, το οποίο όπως είπε το είχε προμηθευτεί και αποθηκεύσει στο τηλέφωνο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης 

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό. 

Κολωνός: 60χρονο πρώην διαιτητή της Α’ Εθνικής αναγνώρισε η 12χρονη-Πάει ανακρίτρια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Έντονη κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – Δείτε ποιες περιοχές θα “χτυπήσουν”

HerNews ka

Κυριάκος Μητσοτάκης για την έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία: Τέλος στα μνημόνια, κλείνει 12ετής κύκλος που έφερε πόνο

Her News

Κορωνοϊός: 1.718 νέα κρούσματα, 780 διασωληνωμένοι, 52 νεκροί,

Her News b