HerNews.gr
Διεθνή

Αλ Πατσίνο: Ζήτησε τεστ πατρότητας καθώς δεν πίστευε πως θα μπορούσε να αφήσει έγκυο τη σύντροφο του

Ο Αλ Πατσίνο φέρεται να μην πίστευε ότι θα μπορούσε να αφήσει έγκυος τη Νουρ Αλφαλάχ λόγω ενός ιατρικού προβλήματος που συνήθως προκαλεί υπογονιμότητα.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι ισχυρίζονται ότι ο Αλ Πατσίνο, 83 ετών, δεν πίστευε ότι ήταν σε θέση να αφήσει έγκυο την 29χρονη φίλη του ή οποιαδήποτε άλλη και ζήτησε να κάνει τεστ πατρότητας για να αποδείξει ότι το παιδί ήταν δικό του, ανέφερε την Πέμπτη το TMZ.

Οι πηγές ανέφεραν ότι ο ηθοποιός είχε ιατρικά προβλήματα που κανονικά θα εμπόδιζαν έναν άνδρα να γονιμοποιήσει.

Ο Αλ Πατσίνο φέρεται να είχε αμφιβολίες ότι το μωρό ήταν δικό του και ζήτησε να κάνει τεστ DNA. Η Νουρ Αλφαλάχ έκανε το τεστ, το οποίο απέδειξε ότι ήταν ο πατέρας του παιδιού της.

Ο ηθοποιός προφανώς δεν είχε ιδέα ότι περίμενε παιδί μέχρι πριν από δύο μήνες και φέρεται να «σοκαρίστηκε» όταν έμαθε ότι επρόκειτο να καλωσορίσει το τέταρτο παιδί του.

Πηγές είχαν αποκαλύψει παλαιότερα για την Αλφαλάχ: «Κυρίως βγαίνει ραντεβού με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους… Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά», «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kaia Gerber: “Κανένας καλλιτέχνης δεν θα θυσιάσει το όραμά του για το παιδί κάποιου”

HerNewskl

Πόλεμος στην Ουκρανία – Εικόνες που συγκλονίζουν κάνουν τον γύρο του κόσμου

Her News

Bianca Censori: Με άκρως τολμηρή εμφάνιση στην Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο (ΦΩΤΟ)

HerNews ka