HerNews.gr
Beauty

Chic and Beauty: Oι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τη σύσφιξη του δέρματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Όλοι επιθυμούμε ένα σφριγηλό και αψεγάδιαστο σώμα. Ωστόσο, η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση του δέρματος μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία μας μετο Chic and Beauty προσφέρει μη επεμβατικές θεραπείες που στοχεύουν στη σύσφιξη του σώματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, προσφέροντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα για άνδρες και γυναίκες.

Οι θεραπείες τους βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, σχεδιασμένα για να δρουν αποτελεσματικά στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και την αναζωογόνηση των ιστών. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες θα σας παρέχουν θεραπείες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Slim Effect

Η καινοτόμος μέθοδος Slim Effect προσφέρει μια εντελώς νέα προσέγγιση για την απόκτηση ενός σφριγηλού σώματος, ενώ παράλληλα μειώνει το λίπος. Η συγκεκριμένη προηγμένη τεχνολογικά διαδικασία επιτρέπει να ενισχύσετε τη μυϊκή σας μάζα και να διαμορφώσετε γλουτούς και κοιλιακούς μυς με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Το Slim Effect χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο μηχάνημα με υψηλή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που διεγείρει τους νευρώνες και ενισχύει τους μύες, ταυτόχρονα μειώνοντας το λίπος. Με τις ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, αυτή η επαναστατική μέθοδος παρέχει εξαιρετική γυμναστική για το σώμα και βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού, με αποτέλεσμα τη μείωση του λίπους.

Tα πλεονεκτήματα του Slim Effect είναι εντυπωσιακά, καθώς μπορεί να μειώσει το λίπος έως και 20% και να αυξήσει τη μυϊκή μάζα και τη γράμμωση έως και 18%. Θα έλεγε κανείς πως είναι σαν να κάνετε 30.000 επαναλήψεις στο γυμναστήριο μόνο μέσα σε 30 λεπτά.

Η διαδικασία είναι μη επεμβατική και ανώδυνη. Επιπλέον, το μηχάνημα δεν εκπέμπει ακτινοβολία ή ηλεκτρισμό, προσφέροντας ασφάλεια κατά τη χρήση.

Slim Effect

Ραδιοσυχνότητες RF

Η μέθοδος της Ραδιοσυχνότητας (RF) αποτελεί μια μη επεμβατική τεχνική για την αναζωογόνηση και τη βελτίωση του σύσφιγγατου και ταλαιπωρημένου δέρματος. Με τη χρήση ραδιοκυμάτων, μεταφέρεται ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, έχοντας θετική επίδραση στην επιδερμίδα και στο λιπώδη ιστό.

Η θεραπεία σύσφιγξης με RF είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και μπορεί γίνει σε οποιαδήποτε φάση της ζωής, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία.

Το τετραπολικό RF συνδυάζει μονοπολικές και τριπολικές ραδιοσυχνότητες, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης και ανόρθωσης από την πρώτη συνεδρία, ακόμα και σε βαθύτερα επίπεδα σε σχέση με άλλες συσκευές του είδους.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά και αισθητά για το δέρμα, καθιστώντας το πιο λείο, λαμπερό.

Σύσφιξη με κρυοθεραπεία

Η Σύσφιξη με κρυοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση της χαλαρότητας. Μέσω της εφαρμογής χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή που θέλουμε να συσφίξουμε, επιτυγχάνεται η σύσφιγξη του δέρματος και η μείωση του κυτταρικού λίπους.

Η κρυοθεραπεία ενισχύει το κομμάτι της φυσικής σύσφιξης, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες δρουν ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προάγοντας την επιδιόρθωση του δέρματος. Η σύσφιξη με κρυοθεραπεία προσφέρει ορατά αποτελέσματα χωρίς επεμβατικές διαδικασίες, αναζωογονεί το δέρμα και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά μας.

Κρυοθεραπεία

H.I.F.U

Το H.I.F.U είναι η πρόσφατη μη χειρουργική μέθοδος που αναστέλλει και συσφίγγει το δέρμα. Αποτελεί τη μοναδική θεραπεία με επίσημη έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για φυσικό λίφτινγκ.

Το H.I.F.U εκμεταλλεύεται τους υπερήχους για να αντιμετωπίσει την επίδραση του χρόνου και της βαρύτητας στο δέρμα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκή, ενώ το κόστος είναι προσιτό.

Chic and Beauty

Kρυολιπόλυση 

Η κρυολιπόλυση είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί χαμηλές θερμοκρασίες για την καταστροφή των λιποκυττάρων. Είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που μπορεί να επιτύχει άμεση απώλεια λίπους, με λίγο ή καθόλου δυσάρεστες παρενέργειες.

Η διαδικασία ξεκινά με την εφαρμογή ενός ειδικού μηχανήματος στην περιοχή που θα αντιμετωπιστεί. Το μηχάνημα κατευθύνει πολύ ψυχρές θερμοκρασίες στο λίπος, προκαλώντας την κρυολιπόλυση των λιποκυττάρων.

Το λίπος στη συνέχεια απορροφάται από το σώμα και απελευθερώνεται μέσω των φυσικών διαδικασιών απέκκρισης. 

Ενώ μερικές συνεδρίες μπορεί να απαιτούνται για βέλτιστα αποτελέσματα, η διαδικασία είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ευρεία βελτίωση στην εμφάνιση του σώματος.

Ωστόσο, παρόλο που η κρυολιπόλυση είναι ασφαλής και αποτελεσματική, δεν πρέπει να θεωρείται αντικατάσταση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. 

Body & Face Elite Machine

Η Body & Face Elite Machine είναι μια σύγχρονη μη επεμβατική θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί την ισχύ των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων για να αντιμετωπίσει την χαλάρωση του δέρματος και του βαθύτερου λιπώδους ιστού. Αυτή η μη επεμβατική διαδικασία επιτυγχάνει πλήρως ελεγχόμενη θέρμανση στην περιοχή εφαρμογής, προσφέροντας εμφανή σύσφιξη του δέρματος και μείωση του λίπους.

Ο συνδυασμός των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο, προάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου για σταδιακή και φυσική ανόρθωση του δέρματος. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ασφαλής και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε άμεσα στην καθημερινότητά σας.

Η Body & Face Elite Machine είναι κατάλληλη για άτομα με διάφορα επίπεδα προβλημάτων λιπώδους ιστού και παρέχει ορατά απoτελέσματα.

Cavitation

Το cavitation αποτελεί μια δημοφιλή μη επεμβατική θεραπεία χωρίς την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση. Η τεχνική του χρησιμοποιεί τον συνδυασμό υπερήχων υψηλής συχνότητας και χαμηλής πίεσης, με σκοπό την καταστροφή των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας cavitation, οι υπερήχοι δημιουργούν κοινή συνθήκη υπερβαρύτητας στα λιποκύτταρα, προκαλώντας την διάσπαση τους. Τα λιποκύτταρα που διαλύονται εκτοπίζονται φυσικά από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα τη μείωση του όγκου του λίπους και τη βελτίωση της σιλουέτας.

Η θεραπεία cavitation είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη, χωρίς την ανάγκη για χρόνο ανάρρωσης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από τις πρώτες συνεδρίες.

 

Endosphères

Η θεραπεία με το σύστημα Endosphères αποτελεί μια καινοτόμα μέθοδο που επιτρέπει την αντιμετώπιση διάφορων προβλημάτων στο σώμα, παρέχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. To σύστημα Endosphères προσφέρει μασάζ στα ιστούς με ελεγχόμενη πίεση και δόνηση.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Endosphères, ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού συστήματος, ενισχύοντας την απομάκρυνση των τοξινών και των υπολειμμάτων. Αυτή η διαδικασία συνεισφέρει στην βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, τη μείωση της κυτταρίτιδας και την αποκατάσταση της σιλουέτας.

Η θεραπεία με Endosphères είναι ευχάριστη και χαλαρωτική, χωρίς πόνο ή ανεπιθύμητες παρενέργειες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία.

Endosphères

Επικοινωνία

chicandbeauty.gr

Bασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1, Περιστέρι *Πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου

  • 210-5777457
  • 210-5777606
  • 210-5714424

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Nude: Το Manicure των γαλαζοαίματων

Her News b

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Aυτό είναι το πιο εύκολο hairstyle για κάθε οffice look!

HerNewskl

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Υιοθέτησε την τάση των crackle nails

HerNewskl