HerNews.gr
Μόδα

Dua Lipa: Επιβεβαιώνει την πιο sexy τάση κοσμημάτων για φέτος!

Η Dua Lipa ξέρει πώς να προσθέτει έξτρα στυλ σε κάθε εμφάνιση. Παίζει με απλές αλλά εντυπωσιακές λεπτομέρειες που αλλάζουν αμέσως τη σιλουέτα της. Ξεκινώντας με την αλυσίδα της κοιλιάς που έδειξε, αυτή τη φορά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στις 23 Μαΐου, η Donatella Versace και η Dua Lipa αποκάλυψαν την κάψουλα La Vacanza στις Κάννες. Έκτοτε, η τραγουδίστρια έχει οικειοποιηθεί τα looks της συλλογής που μοιράζεται στις δημοσιεύσεις της. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Τελευταία εμφάνιση; Ένα μεταλλικό μπλε σετ που αποτελείται από ένα κοντό σακάκι και μια μίνι φούστα. «Θα ζω μέσα σε αυτό το μπλε chrome set μέχρι νεοτέρας», έγραψε στη λεζάντα.

 Όλα ενισχύονται από τα κοσμήματα που φαντάστηκαν οι συνδημιουργοί, συμπεριλαμβανομένης αυτής της διάσημης αλυσίδας κοιλιάς ραμμένη με τις εμβληματικές πασχαλίτσες και πεταλούδες Versace.

Η Kim Kardashian είναι επίσης φαν της αλυσίδας κοιλιάς

Άλλη μια προσωπικότητα μέχρι σήμερα που έχει υποκύψει σε αυτή την επιθυμητή λεπτομέρεια; Kim Kardashian. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς Parsons Benefit 2023 που γιόρτασε τον φίλο και δημιουργό του Olivier Rousteing , η σταρ εμφανίστηκε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η Cara Delevigne , η Ana Wintour και η Jodie Turner-Smith .

 Για την περίσταση, φόρεσε ένα μπλε σύνολο Balmain  με ένα wet εφέ. Μια ματιά στην τάση mermaidcore το οποίο συνδύασε με μια αλυσίδα στην κοιλιά. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε το πιο chic μαύρο μπικίνι που έχουμε δει φέτος

HerNewskl

Must have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

Her News

Kendall Jenner: Έκανε το πιο δροσερό look για το καλοκαίρι

Her News