HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Καλεσμένος στον “Alpha Radio 98,9” αποκάλυψε γιατί πρέπει να δοθεί παράταση στην τουριστική περίοδο

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC), Γιώργος Βάλλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Ντουδεσκέα στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA RADIO 98,9.

Ο Γιώργος Βάλλης αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που υπάρχει στην εκκίνηση του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί εξαιτίας των εθνικών εκλογών, λόγω της κατάστασης με την Τουρκία αλλά και με την πτώχευση σε Αμερικανικές τράπεζες.

Ακόμη, ο Γιώργος Βάλλης επεσήμανε πως έχει μεγάλη σημασία να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο θαλάσσιο yachting αφού συμβάλλει σημαντικά στην οικονομία της χώρας.

Επιπλέον δήλωσε ότι ελπίζει πως μετά τις εκλογές θα υπάρξει σταθερότητα και θα ασχοληθούν και τα μέσα περισσότερο με τον τουρισμό και πως θα γίνουν προωθητικές ενέργειες για να διαφημιστεί η Ελλάδα και ο τουρισμός της.

Και κατ’ επέκταση να δοθεί παράταση στην τουριστική περίοδο, μιας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει οι αναμενόμενες κρατήσεις τόσο στον ακριβό όσο και στον φθηνό τουρισμό. Διαφορετικά, όπως δήλωσε ο ίδιος θα είναι μια κακή χρόνια.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Βάλλη

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Ευχαριστώ που επιμένετε για να βρεθεί ο γιος μου…» – Η μητέρα του Άλεξ Μεσχισβίλι στο «Φως στο Τούνελ»

Her News

Πεντέλη: «Αυτοψία» Κυριάκου Μητσοτάκη στα καμένα – “Είμαστε ευγνώμονες” το μήνυμα στους πυροσβέστες

Her News b

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θέλω να καταλάβετε την οργή μου, είναι δυνατόν να λένε ότι παρακολουθώ τους υπουργούς και τις συζύγους τους;»

Her News