HerNews.gr
Μόδα

Hailey Bieber: Ποιο είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται στην παραλία

Hailey Bieber

Το αξεσουάρ που αγαπά η Hailey Bieber και έχει γίνει η νέα τάση στα μαλλιά είναι οι κορδέλες. Αυτό το μικρό και λεπτό κομμάτι ύφασματος έχει κατακτήσει τις καρδιές των fashionistas και έχει γίνει η απόλυτη λύση για να προσθέσετε μια δόση στυλ και κομψότητας στα μαλλιά σας.

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber φοράει τις κορδέλες σε διάφορα σχέδια, χρώματα και υφές, προσθέτοντας έναν αέρα ανεπιτήδευτης κομψότητας σε κάθε της εμφάνιση. Μπορεί να είναι μια λεπτή σατέν κορδέλα που δένει γύρω από τον αστράγαλο, ή μια πιο πλούσια και λαμπερή κορδέλα που περνά ανάμεσα από τα μαλλιά. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ο τρόπος που τη φοράει και πώς τη συνδυάζει με τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ της.

Hailey Bieber: Ποιο είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται στην παραλία

Η ευκολία και η ποικιλία που προσφέρουν οι κορδέλες τις καθιστούν ιδανικές για κάθε περίσταση. Μπορείτε να τις φορέσετε σε μια καθημερινή εμφάνιση, προσθέτοντας μια πινελιά ρομαντισμού και νεανικότητας, ή να τις επιλέξετε για ένα βραδινό γεγονός για να δώσετε λάμψη και φινέτσα στο στυλ σας.

Ανεξάρτητα από το μήκος και τον τύπο των μαλλιών σας, οι κορδέλες μπορούν να προσθέσουν μια διαφορετική διάσταση στο χτένισμά σας.

Ένας από τους λόγους που η Hailey Bieber έχει κατακτήσει την καρδιά του κοινού με τις κορδέλες της είναι η ποικιλία των στυλ που παρουσιάζει. Από το κλασικό ponytail με μια λεπτή μαύρη κορδέλα μέχρι το συναρπαστικό half-up hairstyle με μια λαμπερή κορδέλα, η Hailey επιδεικνύει τη δυνατότητα των κορδελών να μεταμορφώνουν ένα απλό χτένισμα σε κάτι ξεχωριστό.

Για να υιοθετήσετε το στυλ της Hailey Bieber με τις κορδέλες, αρκεί να επιλέξετε την κορδέλα που ταιριάζει στο στυλ και την περίστασή σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια απλή, μονόχρωμη κορδέλα για μια καθημερινή εμφάνιση, ή μια λαμπερή κορδέλα με χαρακτηριστικά διακοσμητικά για ένα πιο εντυπωσιακό look.

Hailey Bieber: Έκοψε το απόλυτο French Bob και γίνεται viral

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανδρέας Αθανασόπουλος- GNTM: Περπάτησε στο catwalk του Jacquemus και του Versace

Her News b

Τζούλια Φοξ: Ντύθηκε μόνο με… ζώνες στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου!

HerNews ka

Η τάση του εκτεθειμένου σουτιέν είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διοχετεύσετε την εσωτερική σας Carrie Bradshaw

HerNews ka