HerNews.gr
Health

Jennifer Aniston: Η wellness ρουτίνα που ακολουθεί

Η Jennifer Aniston είναι πραγματικά μια γυναίκα – σύμβολο μόδας, ομορφιάς και ευεξίας. Οι θαυμαστές αναρωτιούνται πάντα τι τρώει η 54χρονη σε μια μέρα, τις προπονήσεις που κάνει και τα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιεί.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται μερικά από τα μυστικά για την wellness ρουτίνα που ακολουθεί.

Η ρουτίνα ευεξίας της Jennifer Aniston

Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνήσει είναι ο διαλογισμός. Όπως έχει πει η ηθοποιός αφιερώνει μερικά λεπτά την ημέρα στον εαυτό της. Μπορεί να μπει σε εφαρμογές που θα την βοηθήσουν. Αλλά πάντα θα ξεκινήσει έτσι το πρωινό της, μακριά από το τηλέφωνο.

Μετά βγάζει βόλτα τα σκυλάκια της, θα τους βάλει να φάνε και σειρά έχει να φτιάξει τον αγαπημένο της καφέ. 

Ένα άλλο βασικό συστατικό της ρουτίνας της είναι η θρεπτική διατροφή. Όπως έχει πει και η ίδια έχει συμβουλευτεί διατροφολόγο για να έχει επίγνωση του τι βάζει στο σώμα της. Το μεγαλύτερο μυστικό της είναι οι πρωτεϊνικές μπάρες με κολλαγόνο. 

Η ισορροπία είναι το κλειδί για μια υγιεινή διατροφή και επιτρέπει στον εαυτό της την ευελιξία να τρώει τροφές που της φέρνουν χαρά. Το μεξικάνικο φαγητό και μια καλή ψιλοκομμένη σαλάτα είναι οι αδυναμίες της!

Σημαντικός κανόνας που ακολουθεί είναι ότι ακούει το σώμα της. Αν νιώθει κουρασμένη ή έχει ξενυχτήσει, θα παραλείψει την πρωινή της γυμναστική, για να κοιμηθεί λίγο παραπάνω. Προσπαθεί να μην τιμωρεί τον εαυτό της για να ιδρώσει οπωσδήποτε με την άσκηση!

Ρουτίνα ομορφιάς

Πρόσφατα λάνσαρε τη σειρά περιποίησης μαλλιών LoLavie την οποία μοιράζεται τακτικά στον λογαριασμό της στο Instagram. Ακόμη και η Courteney Cox συμπρωταγωνίστρια στο Friends μοιράστηκε την αγάπη της για τη σειρά περιποίησης μαλλιών της φίλης της.

Όσον αφορά το λαμπερό δέρμα της, είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί ένα ενυδατικό ροδόνερο προσώπου, ιδανικό για τους περισσότερους τύπους δέρματος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η Aniston δεν ξεχνάει ποτέ την ενυδατική της κρέμα με δείκτη SPF για να διατηρεί το δέρμα της ενυδατωμένο και προστατευμένο. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Dentist Pass: Πρεμιέρα σήμερα για τα παιδιά 6-12 ετών-Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς

HerNews ka

Συμβουλές για να αυξήσεις την ορμόνη της ευτυχίας

Her News

Προσωπικός Γιατρός: Προς υλοποίηση το νέο σύστημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Her News