HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κυριάκος Κυανός: «Δεν μπορώ να βρω τις ενέσεις μου για το σάκχαρο γιατί όλοι κάνουν δίαιτα και τις παίρνουν»

Ο Κυριάκος Κυανός έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο “Happy Day” και στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη όπου μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά και για το σάκχαρο και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις ενέσεις.

«Έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη, όταν πέρασα ένα θέμα υγείας. Είχα καρκίνο στον πνεύμονα και μου έκανε μετάσταση στον προστάτη. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είχα ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο δεν περνούσε. Πήγα και έκανα εξετάσεις και ανακάλυψα τον καρκίνο.

Αν δεν πάθαινα αυτό το ατύχημα στο πόδι, δεν θα ανακάλυπτα τον καρκίνο. Ευτυχώς το πέτυχα στο πρώτο στάδιο και το προλάβαμε. Η θεραπεία για τον καρκίνο ήταν σε πειραματικό στάδιο και πήρα το ρίσκο και την ακολούθησα», εξομολογήθηκε στην αρχή ο Κυριάκος Κυανός.

«Μετά από τον καρκίνο με βρήκε και το σάκχαρο. Δεν μπορώ να βρω τις ενέσεις γιατί όλοι κάνουν δίαιτα και παίρνουν τις ενέσεις μας. Σταματήστε να κάνετε τις ενέσεις των διαβητικών για να αδυνατίσετε. Είχα προδιάθεση για σάκχαρο και έπαθα κρίση από το άγχος μου. Προσπάθησα να είμαι αδύνατος, αλλά δεν τα κατάφερα. Πήρα θάρρος από τον Μπισμπίκη που είναι γεροδεμένος», είπε κλείνοντας ο Κυριάκος Κυανός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εβελίνα Βαρσάμη για Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, είναι ο άνδρας μου»

HerNews ka

Φίλιππος Σοφιανός: «Καβάλησα ελαφρά το καλάμι στις αρχές της δεκαετίας του ’90- Υπήρχαν παράλογες αμοιβές και μας τις έδιναν»

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: Έντονοι πόνοι για την παρουσιάστρια – «Ο γιατρός με περιμένει»

HerNews ka