HerNews.gr
Διεθνή

Ο χήρος της Tina Turner, Erwin Bach για πρώτη φορά στο σπίτι της μετά τον θάνατο της

Ο χήρος της Tina Turner εθεάθη για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο Erwin Bach βγήκε έξω από την έπαυλη των 76 εκατομμυρίων δολαρίων του ζευγαριού στο αγαπημένο τους Küsnacht, στην Ελβετία, την Τετάρτη και φωτογραφήθηκε κοιτάζοντας όλα τα αφιερώματα που άφησαν οι θαυμαστές της Turner προς τιμήν της.

Κάποια στιγμή, ο Erwin Bach άρπαξε ακόμη και ένα μπουκέτο λουλουδιών από το μνημείο και περπάτησε μαζί του καθώς διάβαζε τα μηνύματα που άφηναν σε πινακίδες.

Η θρυλική Βασίλισσα του Rock ‘n’ Roll πέθανε στις 24 Μαΐου από φυσικά αίτια , αφού υπέφερε από μια «μακροχρόνια ασθένεια». Ήταν 83 ετών.

«Με τη μουσική της και το απεριόριστο πάθος της για τη ζωή, μάγεψε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και ενέπνευσε τα αστέρια του αύριο», έφραψαν οι συνεργάτες της στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Σήμερα αποχαιρετούμε μια αγαπημένη φίλη που μας αφήνει το μεγαλύτερο έργο της: τη μουσική της. Όλη η εγκάρδια συμπόνια μας είναι στην οικογένειά της. Τίνα, θα μας λείψεις πολύ».

Η Tina Turner πέθανε στο αχανές κτήμα της ίδιας και του Μπαχ, τη Βίλα Αλγκονκουίν.

Ο γάμος του Ike και της Tina έληξε το 1978 μετά από χρόνια κακοποίησης. Τελικά παντρεύτηκε τον Μπαχ το 2013 αφού ήταν μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια.

«Ο Έρβιν, ο οποίος είναι μια δύναμη της φύσης από μόνος του, δεν πτοήθηκε ποτέ από την καριέρα μου, τα ταλέντα μου ή τη φήμη μου. Μου δείχνει ότι η αληθινή αγάπη δεν απαιτεί τη μείωση του φωτός μου για να μπορεί να λάμψει.

Αντίθετα, είμαστε το φως της ζωής του άλλου και θέλουμε να λάμψουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε, μαζί», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Tina Turner για τον Erwin Bach.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Twitter: Ο Έλον Μασκ άλλαξε το λογότυπο – Ήρθε το «Χ»

HerNews ka

Angelina Jolie: Aποφάσισε να αποχωρήσει από τον ρόλο της ειδικής απεσταλμένης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

HerNewskl

Λιονέλ Μέσι: «Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον» – Στη νέα διαφήμιση της Louis Vuitton

Her News b