HerNews.gr
Beauty

Ρουζ: Hacks που πρέπει να ξέρεις

Ένα γυναικείο νεσεσέρ σίγουρα έχει πάντα μέσα κραγιόν, μάσκαρα και ρουζ. Όμως όσον αφορά το ρουζ γνωρίζεις πώς να το εφαρμόζεις σωστά, για να έχεις ένα λαμπερό δέρμα;

Βέβαια, δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου αν δεν ξέρεις τα μυστικά της εφαρμογής του ρουζ! Σήμερα θα σου λύσουμε όλες τις απορίες και θα δεις ότι με τα σωστά βήματα μπορείς να έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμη και μόνη σου.

Προετοίμασε το δέρμα σου

Για να βεβαιωθείς ότι το δέρμα σου είναι προετοιμασμένο και ενυδατωμένο για το ρουζ, ακολούθησε τη συνήθη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς προϊόντα που θα προσθέσουν λίγη υγρασία στην επιδερμίδα, όπως η ενυδατική σου κρέμα.

Μόλις το δέρμα σου  είναι έτοιμο, μπορείς σίγουρα να εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ θέλεις. Αλλά το κλειδί είναι να ξεκινήσεις μόνο με foundation ή με μια BB κρέμα με χρώμα και φυσικά με concealer.  Επίσης τα υγρά foundation είναι καλύτερα αν μετά βάλεις ένα ρουζ με stick, γιατί απλώνεται πιο ομοιόμορφα.

Εφάρμοσε το ρουζ στα ζυγωματικά

Το ρουζ πρέπει να εφαρμόζεται στα ζυγωματικά σου με ένα ειδικό πινέλο. Παίρνεις μια μικρή ποσότητα και κάνεις ανοδικές κινήσεις προς τα επάνω. Βάλε λίγη ποσότητα και “χτίσε” σιγά σιγά, αν θέλεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Πρόσθεσε Highlighter

Αφού εφαρμόσεις το ρουζ, ήρθε η ώρα για το highlighter. Αυτό το προϊόν είναι η τέλεια επιλογή όταν θέλεις να προσθέσεις μια υγιή λάμψη στην επιδερμίδα σου.

Βεβαιώσου ότι το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο

Για το τελευταίο βήμα, ρίξε μια ματιά στα μάγουλά σου και φρόντισε το χρώμα να είναι ομοιόμορφο και από τις δύο πλευρές και να φαίνεται κολακευτικό. Εάν έχεις κάνει υπερβολική εφαρμογή, είναι πολύ εύκολο να το διορθώσεις ανακατεύοντας το χρώμα με το πινέλο σου λίγο ακόμα ή με ένα σφουγγάρι μακιγιάζ. Κάνε όποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής μπορεί να χρειαστείς και είσαι πανέτοιμη!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Έκανε το απόλυτο summer ponytail!

HerNewskl

Hailey Bieber: Το νέο της super cute τατουάζ θα σε κάνει να θέλεις να το αποκτήσεις και εσυ!

HerNews ka

Πώς θα εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους

Her News