HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε τι δουλείες έκανε πριν ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία – «Καθάριζα τουαλέτες»

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε σε μια εκδήλωση το απόγευμα της Πέμπτης 1/6 όπου εκεί συνάντησε τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών και έκανε μερικές δηλώσεις.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή “Happy Day”, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε χωρίς ενδοιασμούς σε ερώτηση ρεπόρτερ για το τι δουλειές έκανε πριν γίνει δημοσιογράφος. 

«Έχω κάνει πολλές δουλειές. Μία από αυτές ήταν υπάλληλος στα μαγαζιά του πατέρα μου. Αργότερα η ζωή τα έφερε έτσι, που έγινα υπάλληλος σε άλλα τουριστικά μαγαζιά. Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα δούλευα σε εστιατόριο. Ήμουν πολύ καλή στη λάντζα και στο σερβίρισμα παράλληλα», αποκάλυψε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Για να πάρω 4.000 δραχμές, καθάριζα το μαγαζί το πρωί, καθάριζα τις τουαλέτες και μετά ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα. Έχω μοιράσει διαφημιστικά σε σπίτια. Door to door».

Τέλος, ερωτηθείσα για το αν θα έστελνε κάμερες στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη εφόσον ασχολούνταν με ψυχαγωγική εκπομπή, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Εννοείται θα έστελνα, χαζή είσαι; Θα περίμενα εκεί…αν με έδιωχνε θα το δεχόμουν αλλά πως να με διώξει από έναν δημόσιο χώρο;».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου – Δεν υπάρχει ηλικία στο τι σε γεμίζει

Her News

Πέτρος Κωστόπουλος: «Είμαι αυστηρός όταν ξεπεραστούν τα όρια»

Her News

Τέμπη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – “Αγόρι μου ή θα πηδήξεις κι ας ακρωτηριαστείς ή θα καείς ζωντανός”

Her News