HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Πώς να αποκτήσετε το mermaid make-up look της

Το “mermaid make-up look” που υιοθέτησε η Hailey Bieber είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού και μας δείχνει πόσο εντυπωσιακό μπορεί να είναι ένα παιχνιδιάρικο και λαμπερό μακιγιάζ.

Η Hailey τόνισε το βλέμμα της με ένα λεπτό γραμμικό eyeliner και στη συνέχεια εφάρμοσε μια έντονη ιριδίζουσα σκιά με glitter σε ασημί απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό, καθώς οι λάμψεις του glitter αντανακλούν το φως και προσδίδουν μια μοναδική λάμψη στο βλέμμα.

Για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της, η Hailey πρόσθεσε “glazed” εφέ στα ζυγωματικά της, δίνοντάς της μια υγρή και φρέσκια εμφάνιση. Τα χείλη της παρέμειναν φυσικά, με ένα nude χρώμα και ένα ελαφρύ ροζ περίγραμμα, προσθέτοντας έναν διακριτικό τόνο.

Αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για μια βραδινή έξοδο, δίνοντας έμφαση στα μάτια και δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μπορεί επίσης να φορεθεί και κατά τη διάρκεια της ημέρας αν είστε τολμηρή και θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνισή σας. Το “mermaid make-up look” αναδεικνύει τη φαντασία και το παιχνιδιάρικο στοιχείο του μακιγιάζ, προσφέροντας έναν αέρινο και μαγευτικό χαρακτήρα στο πρόσωπο.

Για να αντιγράψετε αυτό το look, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα λεπτό γραμμικό eyeliner για να τονίσετε τα μάτια σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια ιριδίζουσα σκιά με glitter σε ασημί απόχρωση και εφαρμόστε την σε όλο το κινητό βλέφαρο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και λαμπερό αποτέλεσμα. Προσθέστε “glazed” εφέ στα ζυγωματικά σας, χρησιμοποιώντας μια περλέ απόχρωση για να προσφέρετε λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σας.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ένα nude κραγιόν και ένα ελαφρύ ροζ περίγραμμα για να δημιουργήσετε ένα φυσικό και απαλό αποτέλεσμα στα χείλη σας.

Το “mermaid make-up look” της Hailey Bieber είναι ένας τρόπος να δείξετε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα και να απογειώσετε το μακιγιάζ σας με μοναδικότητα και λάμψη.

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε το μανικιούρ της Hailey Bieber!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Glossy makeup: Μυστικά για να πετύχετε το look

Her News

Εφηβική ακμή: Με αυτούς τους τρόπoυς θα την αντιμετωπίσεις

Her News

Quiet Luxury Skin: Η τάση που θα κυριαρχήσει την άνοιξη του 2024

HerNewskl