HerNews.gr
Σχέσεις

Μυστικά για να πετύχει μια σχέση από απόσταση

red flags

Μια σχέση από απόσταση είναι μια δύσκολη υπόθεση, για πολλές γυναίκες. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μια τέτοια σχέση δεν έχει να σου προσφέρει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα σε ατομικό επίπεδο, αλλά και ως ζευγάρι.

Όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά που έχουμε καταφέρει να πετύχουμε στη ζωή μας και κατ’ επέκταση και για την επιλογή της συγκεκριμένης σχέσης, τότε μόνο θετικά πράγματα μπορούμε να αποκομίσουμε από αυτή. Επιλέγοντας συνειδητά να έχουμε μια σχέση από απόσταση, σίγουρα όπως σε όλες τις προσωπικές σχέσεις υπάρχουν ευκολίες και δυσκολίες.

Μέσα από αυτό το άρθρο, θα αναδείξουμε όλα τα θετικά που υπάρχουν σε μία σχέση εξ’ αποστάσεως. Και φυσικά, τους τρόπους και τα «μυστικά» για να πετύχει η σχέση αυτή. Ένα πράγμα είναι το μόνο σίγουρο στις σχέσεις από απόσταση: Ο χρόνος ή καλύτερα το κάθε λεπτό με τον σύντροφό σου είναι πολύτιμο και πρέπει να το αξιοποιείς στο μέγιστο! 

Tips για να πετύχει η σχέση από απόσταση

Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάθε μέρα συνεχής επικοινωνία, δηλαδή κάθε δευτερόλεπτο να στέλνετε πολλά μηνύματα. Κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να «κουράσει» και τους δύο σας με αποτέλεσμα να φθείρει τη σχέση. Μην επικοινωνείς λοιπόν μόνο και μόνο επειδή «πρέπει»!

Αντιμετωπίστε αυτή την απόσταση που υπάρχει στη σχέση ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη. Αν το δεις όλο αυτό απλά σαν ένα μικρό «εμπόδιο» και μια δοκιμασία για τη σχέση σου, τότε φαντάσου ότι μπορείς να πετύχεις οποιοδήποτε στόχο και προσωπική επιθυμία έχεις.

Καθορίστε με τον σύντροφό σου από κοινού τους «άτυπους κανόνες» που θα υπάρχουν στη σχέση σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα «θέλω» σας. Μ’ αυτό τον τρόπο, κανένας από τους δύο δεν θα αισθάνεται ότι παραγκωνίζεται. Ακόμα και αν νιώθεις ότι το έτερον σου ήμισυ δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες και τις προσδοκίες που έχεις, μην διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά για αυτά τα θέματα.

Μην ξεχνάς τους στόχους και τα όνειρά που έχεις για τη σχέση σας! Αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σου και μοιράσου μαζί του απλές καθημερινές στιγμές. Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν προσπαθείς να δημιουργήσεις και τη κοινή ζωή που ονειρεύεσαι και επιθυμείς να έχεις μαζί του.

Βασιστείτε πάντα στην ειλικρίνεια και στην εμπιστοσύνη που έχετε μεταξύ σας. Μην προσπαθείς να ωραιοποιείς καταστάσεις και να λες «αθώα ψέματα». Σίγουρα όλο αυτό δεν θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πράγματα που μπορούν να καταστρέψουν μια σχέση

Her News

Πως το μαγείρεμα μαζί με τον σύντροφό σου μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σας

HerNews ka

Τελικά δεν μπορείς ή δεν θέλεις να κάνεις σχέση;

HerNews ka