HerNews.gr
Beauty

Αθηνά Οικονομάκου: Υιοθέτησε το χτένισμα που δημιουργεί εφέ face lift

Αθηνά Οικονομάκου

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές χτενισμάτων, η Αθηνά Οικονομάκου μας εντυπωσίασε με τη διαφορετική της επιλογή. Ένα απλό, αλλά αποτελεσματικό, χτένισμα που κάνει αυτόματο lift στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μιλάμε για το ψηλό ponytail, ένα χτένισμα που είναι ιδανικό για βραδινές εξόδους και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Αθηνά Οικονομάκου

Για να πετύχετε αυτό το χτένισμα, χτενίστε καλά τα μαλλιά σας προς τα πίσω, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν περιττά τρίχωματα και ασφαλίστε τα σε ένα ψηλό αλογοουρά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διακριτικό κοκαλάκι ή μια τούφα για να στερεώσετε τα μαλλιά σας.

 

Αυτό το χτένισμα έχει την ικανότητα να ανασηκώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα ανόρθωσης γύρω από τα μάτια. Επιπλέον, αναδεικνύει πλήρως το οβάλ σχήμα του προσώπου.

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα διακριτικό αλλά εντυπωσιακό στοιχείο στο χτένισμά σας, δοκιμάστε το ψηλό ponytail με ψάθινο καπέλο ή ένα μαντήλι που θα δέσετε γύρω από τη βάση της αλογοουράς. Αυτά τα στοιχεία προσθέτουν έναν αέρα κομψότητας και προσωπικότητας στο χτένισμά σας.

Αθηνά Οικονομάκου: Υιοθέτησε το χτένισμα που δημιουργεί εφέ face lift

Ανακαλύψτε τον δικό σας τρόπο να υιοθετήσετε την εκπληκτική αυτή επιλογή χτενίσματος και αποκτήστε ένα άμεσο lift στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μην ξεχνάτε ότι οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή σας. Επιλέξτε το χτένισμα που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και απολαύστε την αίσθηση της αυτοπεποίθησης που προσφέρει ένα τέτοιο lift στο πρόσωπο.

Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με διάφορα χτενίσματα και να ανακαλύψετε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Τόλμησε το milky nails manicure που είναι η νέα τάση του καλοκαιριού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kristen Stewart: Με μελαχρινό shaggy mullet

HerNewskl

Κουρέματα 2023: Αυτά έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις μέχρι τώρα!

HerNewskl

Bad Hair Days: Ποιός είναι ο λόγος που τα μαλλιά δεν συμμορφώνονται;

HerNewskl