HerNews.gr
Beauty

Bombshell bangs: Είναι οι πιο εντυπωσιακές αφέλειες που θα δείτε φέτος το καλοκαίρι

Bombshell bangs

Οι Bombshell bangs είναι σίγουρα οι πιο εντυπωσιακές αφέλειες που μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι. Παρόλο που πολλές γυναίκες αποφεύγουν να κόβουν αφέλειες στα μαλλιά τους το καλοκαίρι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, υπάρχουν κι εκείνες που τις αγαπούν πολύ, τις αποχωρίζονται δύσκολα και τις επιλέγουν όλες τις εποχές του έτους.

Αν ανήκετε, λοιπόν, στις γυναίκες της δεύτερης κατηγορίας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις Bombshell bangs.

Οι συγκεκριμένες αφέλειες αναμένονται να κλέψουν τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι και να δοκιμαστούν από όλες τις γυναίκες που λατρεύουν τις αφέλειες και τους αρέσει να πειραματίζονται με αυτές.

γυναίκα με Bombshell bangs

Τι είναι οι Bombshell bangs;

Οι Bombshell bangs είναι το next-big-thing στον κόσμο των αφελειών, για αυτό και φαίνεται πως θα κλέψουν τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι και πώς όλο και περισσότερες γυναίκες θα τις επιλέξουν τόσο την συγκεκριμένη εποχή, όσο και μετά από αυτήν. Συγκεκριμένα, οι Bombshell bangs είναι floaty, ογκώδεις, σέξι και πολύ εύκολες στο styling.

Είναι, δηλαδή, ιδανικές για να στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις, όπως κι αν είναι το μαλλί σας, αφού αδιαμφισβήτητα, οι Bombshell bangs σας θα εντυπωσιάσουν από μόνες τους.

Δημιουργώντας τις Bombshell bangs στα μαλλιά σας είναι σαν να μπαίνετε σε μια χρονομηχανή και να ταξιδεύετε στο παρελθόν, υιοθετώντας ένα στυλ που μοιάζει σαν να έρχεται απευθείας από τα ’70s.

Το συγκεκριμένο στυλ αφελειών κυριάρχησε άλλωστε και τη δεκαετία του ’70, όπου γενικότερα την συγκεκριμένη δεκαετία είδαμε να κυριαρχούν απόλυτα οι πιο floating αφέλειες, όπως άλλωστε και τα αγαπημένα μας curtain bangs, που έχουν πάνω από 3 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Έτσι, σίγουρα, αντιλαμβανόμαστε πως οι αφέλειες του ’70 αρχίζουν να γίνονται πάλι trend ή αποτελούν ήδη τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά μας.

γυναίκα με Bombshell bangs

Τα Bombshell bangs είναι αρκετά ανάλαφρα, ειδικά σε σύγκριση με τα curtain bangs, καθιστώντας τα μια υπέροχη επιλογή για το καλοκαίρι. Και για αυτό αντιλαμβανόμαστε πιο εύκολα γιατί τα συγκεκριμένα bangs ενδείκνυνται για την συγκεκριμένη εποχή και γιατί αρχίζουν να γίνονται τώρα τάση.

Ενώ, επίσης,  τα Bombshell bangs ταιριάζουν σε όλα τα διαφορετικά σχήματα προσώπου και κολακεύουν ιδιαίτερα όλα τα χαρακτηριστικά, γλυκαίνοντας το πρόσωπό μας και δημιουργώντας μια νέα όψη σε αυτό.

Εδώ, μπορείτε να βρείτε και αναλυτικό βίντεο για το πώς να τα αποκτήσετε. Γενικότερα, τα Bombshell bangs μπορούν να σταθούν από καθημερινό χτένισμα και look χωρίς καθόλου επεξεργασία και θερμότητα, μέχρι και για μαγευτικές νυχτερινές εμφανίσεις.

γυναίκα με Bombshell bangs

Έτσι, αν ψάχνετε τις ιδανικές αφέλειες για το φετινό καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τις συγκεκριμένες και να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας στο νησί ή στην πόλη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Vanessa Hudgens: Υιοθέτησε το beauty look που την κάνει να μοιάζει με τη Lady Gaga!

HerNewskl

Diamond Skin: Η τάση που μας υπόσχεται λαμπερό δέρμα

HerNewskl

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που πρέπει να αλλάξουμε ανά εποχή τη ρουτίνα περιποίησης;

HerNewskl