HerNews.gr
Beauty

Δέσποινα Βανδή: Έκανε το μακιγιάζ που αναδεικνύει τα μελί μάτια

Ο τολμηρός συνδυασμός χρωμάτων στο μακιγιάζ που έκανε η  Δέσποινα Βανδή στο Colourday Festival Kick off Party 2023 μας άφησε έκπληκτους και μας παρέσυρε σε έναν κόσμο γεμάτο χαρά και φαντασία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει μία πινελιά ζωντάνιας στο μακιγιάζ της με μία λεπτομέρεια που αποτελεί την τελευταία τάση.

Συνήθως, η Δέσποινα Βανδή προτιμά τα απαλά και φυσικά χρώματα στο μακιγιάζ της. Αυτή τη φορά, όμως, επιλέξει να δοκιμάσει την τεχνική του “underliner” με μία πανέμορφη σμαραγδί απόχρωση. Αυτή η τεχνική επιτυγχάνει μία έκρηξη χρώματος στο κάτω βλέφαρο, κάνοντας τα μάτια να λάμπουν.

Δέσποινα Βανδή: Έκανε το μακιγιάζ που αναδεικνύει τα μελί μάτια

Για να επιτύχετε αυτό το look, απλώστε προσεκτικά ένα πράσινο kohl μολύβι στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφάρων και κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, μπορείτε να σχεδιάσετε μία λεπτή γραμμή με eyeliner στο πάνω κινητό βλέφαρο ή να δημιουργήσετε ένα smudgy smokey eye look, αναμειγνύοντας τα χρώματα πάνω και κάτω από τα μάτια σας για ένα εφέ smoky. Αυτή η απρόσμενη προσθήκη χρώματος θα προσδώσει ζωντάνια και ένταση στο μακιγιάζ σας.

Οι τάσεις στο μακιγιάζ αλλάζουν συνεχώς και η Δέσποινα Βανδή μας δίνει έμπνευση να τολμήσουμε και να εκφράσουμε την δική μας προσωπικότητα μέσα από το μακιγιάζ. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με διάφορες αποχρώσεις και τεχνικές, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε ένα μακιγιάζ που θα αναδείξει την ομορφιά και την αυθεντικότητά σας.

Μην ξεχνάτε να περιποιείστε το δέρμα σας πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιδερμίδας σας και εφαρμόστε μία βάση μακιγιάζ που θα δημιουργήσει μία ομοιόμορφη βάση για το χρώμα. Έπειτα, αφήστε την φαντασία σας να οδηγήσει τη δημιουργική σας πορεία και απολαύστε τη διαδικασία του μακιγιάζ.

Αθηνά Οικονομάκου: Υιοθέτησε το χτένισμα που δημιουργεί εφέ face lift

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

6+1 Μύθοι για το βαθύ καθαρισμό προσώπου

Her News

Πορτοκαλί ρουζ: Η πιο αδικημένη make up τάση!

HerNewskl

Δέσποινα Καμπούρη: Έκανε το Yves Klein μανικιούρ!

HerNewskl