HerNews.gr
Beauty

Halle Bailey: To lip combo που φορούσε στην ταινία «The Little Mermaid»

Υπάρχει άφθονη κινηματογραφική μαγεία στην τελευταία live-action κυκλοφορία της Disney, The Little Mermaid . Και ενώ το CGI εφαρμόστηκε για να δημιουργήσει τα μαλλιά Ariel της Halle Bailey στις «υποβρύχιες» λήψεις, το υπόλοιπο glam της βασίστηκε στο απλό μακιγιάζ και έχουμε λεπτομέρειες για κάθε προϊόν που φορούσε η Bailey στην οθόνη.

Στις 30 Μαΐου, η makeup artist της Bailey, Kat Ali, μοιράστηκε ένα καρουζέλ με λήψεις που δείχνουν την Bailey στο glam τρέιλερ να έχει τα μαλλιά της ράστα κάτω από μια κορδέλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Ali (@katalicreative)

 Οι φωτογραφίες έδωσαν μια πιο προσεκτική ματιά στο μακιγιάζ που φοράει η Άριελ σε όλη την ταινία, συμπεριλαμβανομένης μιας αστραφτερής χάλκινης σκιάς ματιών.

Η Άλι λέει στη λεζάντα, «Μερικοί από εσάς μου προσφέρατε τα άκρα σας για να σας πω τι προϊόντα χρησιμοποίησα, αλλά αυτό δεν θα είναι απαραίτητο», ακολουθούμενη από μια πλήρη ανάλυση των προϊόντων που χρησιμοποίησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Ali (@katalicreative)

Αν και το τηλεοπτικό μακιγιάζ μπορεί να φαίνεται τρομακτικό στην εφαρμογή, η Ali αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε μόνο τα δάχτυλά της και έναν συνδυασμό πινέλων Mac και Mykitco για να εφαρμόσει τα προϊόντα. Το αποτέλεσμα; Ένα εύκολο glam που ταιριάζει τόσο σε μια υποβρύχια πριγκίπισσα όσο και για μια μέρα στο γραφείο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dry Cleansing: Ποια είναι τα οφέλη του καθαρισμού χωρίς νερό;

HerNewskl

Cow print: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο manicure

HerNewskl

Cosy blonde: Αυτό είναι το πιο low-maintenance ξανθό για τον χειμώνα!

HerNewskl