HerNews.gr
Μόδα

Instagram: Πώς επηρεάζουν τα social media τις τάσεις στην μόδα;

Αποτελεί γεγονός πλέον ότι τα social media και ειδικά το Instagram έχουν εισβάλει δυναμικά στην καθημερινότητα μας. Οι επιδείξεις μόδας που παρουσίαζαν οι διάσημοι σχεδιαστές πριν από κάποια χρόνια αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των τάσεων στην κάθε εποχή.

Το Instagram όμως έχει φέρει πολλές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις νέες τάσεις της μόδας. Τώρα πλέον οι εβδομάδες μόδας δεν είναι οι μοναδικές που παίζουν ρόλο στον καθορισμό των trends.

Αντιθέτως, οι διάσημες fashion bloggers έχουν αναλάβει από την πλευρά τους να δημιουργήσουν τις σύγχρονες τάσεις, οι οποίες στη συνέχεια υιοθετούνται από πολλές γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Top καλοκαιρινές τάσεις με έμπνευση από το Instagram

Οι αγαπημένες επιλογές μας για το φετινό καλοκαίρι είναι τα σετ με σορτσάκι, από λινό ύφασμα που κινούνται χρωματικά σε γήινους τόνους, όπως συναντάμε αντίστοιχα στο Instagram.

Τα lurex μπικίνι και ολόσωμα μαγιό επίσης δίνουν μία παραπάνω λάμψη στα beach looks όλων των fashion girls. Εάν θέλετε να υιοθετήσετε ένα πιο bohemian style στις φετινές διακοπές σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την τάση των crochet tops.

Συνδυάζονται άψογα με τζιν παντελόνι, σορτς και φούστες, κερδίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο μία θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε fashion girl.

Η λίστα αυτή με τις καλοκαιρινές τάσεις που αξίζει να υιοθετήσουμε περιλαμβάνει φυσικά τα γνωστά σε όλες μας suede slides σανδάλια. Τα άνετα αυτά παπούτσια αποτελούν must have αγορά για ακόμη ένα καλοκαίρι.

Αποτελούν σίγουρα το must have στυλ παπουτσιών για τις καθημερινές εμφανίσεις μας τόσο στην παραλία, όσο και στις βόλτες μας.

Ένα ακόμα απαραίτητο αξεσουάρ για τις διακοπές μας είναι το καπέλο. Τα γυναικεία καπέλα που ξεχωρίζουν φέτος στο Instagram, είναι κυρίως jockey, fedora και bucket style. Μπορούμε να τα επιλέξουμε για να ολοκληρώσουμε μοναδικά κάθε μας εμφάνιση. Ταυτόχρονα βέβαια προσφέρουν και προστασία από τον ήλιο.

Τα πιο ωραία μαγιό για το καλοκαίρι 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Faux Κοσμήματα: 3 tips για να παραμείνουν λαμπερά

Her News b

Navy look: Το ναυτικό στυλ είναι πάντα στη μόδα

Her News

Τάσεις και προτάσεις που θα σε εμπνεύσουν!

HerNews ka