HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Βήμα- βήμα ο τρόπος που πετυχαίνει το contouring – Video

Jennifer Lopez

Αν αισθάνεσαι λίγο νευρική να δοκιμάσεις το νέο hack του self-tanner contour που έχει γίνει viral στο TikTok, η Jennifer Lopez μόλις αποκάλυψε την ιδανική καλοκαιρινή ρουτίνα περιποίησης για εσένα.

Jennifer Lopez-hernews

Αποδεικνύεται ότι η διάσημη ιδιοκτήτρια της JLo Beauty συνδυάζει την περιποίηση του δέρματος, το contouring και το highlighter σε δύο γρήγορα βήματα αντί να εφαρμόζει το μακιγιάζ πάνω από τα serums, τις ενυδατικές κρέμες και το αντηλιακό, όπως κάνουμε οι υπόλοιποι.

Ειλικρινά, αυτό είναι ιδανικό για όλες αυτές τις κοπέλες που αγαπούν το φυσικό look και δεν μπορούν να αντισταθούν στα Drunk Elephant D-Bronzi Drops από το Sephora.

Στις 18 Μαΐου, η Lopez μοιράστηκε την ρουτίνα της για ένα “μείγμα και λάμψη” στο Instagram, παρουσιάζοντας το “hack του contouring και του highlight”.

Ξεκινώντας με ένα πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ, η Lopez εφαρμόζει το ορό That JLo Glow σε ολόκληρο το πρόσωπο πριν κατακλύσει τα μάγουλα, το μέτωπο και την περιοχή πάνω από τη γνάθο με την ενυδατική κρέμα That Blockbuster.
Στη συνέχεια, παίρνει την κρέμα για τα μάτια That Fresh Take και την εφάρμοσε.

Blow out: Το signature χτένισμα της Jennifer Lopez- Αυτά είναι τα 4 βήματα να το αποκτήσεις!

Δυναμικά, η Lopez προχωρά στο επόμενο βήμα.

Αντί να απλώσει απλά την περιποίηση του δέρματος και να προχωρήσει στο μακιγιάζ, η Lopez χρησιμοποιεί ένα κρεμώδες προϊόν για τον κοντράζ – πιθανώς το That Star Filter complexion booster σε πλούσια μπρονζέ απόχρωση – και το διανέμει σε όλες τις περιοχές που συνήθως εφαρμόζει το κοντράζ.

Τέλος, χρησιμοποιεί το That Star Filter complexion booster σε ροζ-σαμπανί απόχρωση και το διανέμει σε μύτη, φρύδια, ζυγωματικά και κόγχη των χειλιών για το επιπλέον λαμπερό highlight.

Τελικά, αναμειγνύει όλα τα προϊόντα με τα δάχτυλά της, απαλά κάνοντας κυκλικές κινήσεις για να διατηρηθεί η ομοιόμορφη εφαρμογή. Και, ως επιδόρπιο, ένα έτοιμο και λαμπερό μακιγιάζ είναι έτοιμο!

Αν είσαι από αυτές που αναζητούν ένα φυσικό, λαμπερό look και θέλουν να ακολουθήσουν την πρόταση της Jennifer Lopez, το blend and glow μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για σένα.

Ακολούθησε αυτά τα απλά βήματα και ετοιμάσου να λάμψεις σαν πραγματική star!

Jennifer Lopez: Βήμα- βήμα ο τρόπος που πετυχαίνει το contouring (Video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez: Φόρεσε με τον πιο στυλάτο τρόπο το baggy τζιν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λιπαρή επιδερμίδα: Ποια ρουτίνα περιποίησης πρέπει να ακολουθείτε;

HerNewskl

Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας πιο πυκνά, σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka

Cameron Diaz: Οι συμβουλές της για λαμπερό δέρμα

Her News