HerNews.gr
BRIDE NEWS

Νυφικό πέπλο: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν το φορέσετε

Λένε ότι το πέπλο είναι αυτό που μετατρέπει μια γυναίκα με ένα όμορφο λευκό φόρεμα σε νύφη, και συμφωνούμε! Υπάρχει κάτι τόσο ρομαντικό στο ρέον ύφασμα και τη διαχρονική παράδοση, είτε πρόκειται για μακρύ είτε για πιο κοντό. Αλλά πότε ακριβώς θα βάλεις το πέπλο σου; Επίσης πρέπει να φοράς το πέπλο σου στη δεξίωση; Μη φοβάσαι; σε καλύψαμε.

Εάν αποφασίσατε να φορέσετε και εσείς ένα, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου.

Πότε να φορέσετε το πέπλο σας

Αν και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να φορέσετε το πέπλο σας μόλις φορέσετε το φόρεμά σας, σκεφτείτε πρώτα το χρονοδιάγραμμά σας. Εάν ετοιμάζεστε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πρώτη σας εμφάνιση, ζητήστε από τον κομμωτή να σας το φορέσει λίγο πριν φύγετε από το δωμάτιο, έτσι ώστε να είναι ασφαλές και στη θέση του, αλλά όχι στο δρόμο σας για τελικές επεξεργασίες. Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο για να φτάσεις στην εκκλησία; Μπορεί να θέλετε να περιμένετε να το φορέσετε μέχρι να φτάσετε, ώστε να μην κινδυνεύετε να το τσαλακώσετε ή να το τραβήξετε έξω καθώς μπαίνετε και βγαίνετε από το όχημα (κάτι που θα μπορούσε επίσης να χαλάσει το χτένισμά σας!).

Πότε να βγάλετε το πέπλο σας

Το πότε θα το βγάλετε, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μερικές νύφες, ειδικά εκείνες που φορούν μακρύτερα πέπλα, επιλέγουν να βγάλουν τα πέπλα τους μετά την τελετή και μόλις τελειώσουν οι φωτογραφίες, ώστε να έχουν λίγο περισσότερη ευκολία στην κίνηση κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Άλλοι ανταλλάσσουν το μακρύτερο στυλ με ένα πιο κοντό, ώστε να μπορούν να διατηρήσουν τη νυφική ​​τους εμφάνιση χωρίς να διακινδυνεύσουν να το πατήσουν ενώ χορεύουν.

Πώς να κρατήσετε το πέπλο σας στη θέση του

Ενώ η χτένα που είναι προσαρτημένη μπορεί να είναι αρκετά ασφαλής, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να φουσκώσει το πέπλο σας στη μέση της τελετής! Αντίθετα, αφού το πέπλο σας τοποθετηθεί σωστά, πιάστε μερικά τσιμπιδάκια που ταιριάζουν με το χρώμα των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε απαλά τα τσιμπιδάκια για να στερεώσετε περαιτέρω το πέπλο σας στα μαλλιά σας , βεβαιωθείτε ότι είναι κρυμμένα κάτω από τα μαλλιά σας. Ένα ή δυο τσιμπιδάκια και στις δύο πλευρές (σταυρωτές για επιπλέον κράτημα!) θα βοηθήσουν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πρέπει να κάνετε πρώτα το μακιγιάζ ή τα μαλλιά σας την ημέρα του γάμου σας;

HerNews ka

Pre Wedding tips για να λάμπεις την ημέρα του γάμου σου

Her News

24 Βασιλικά δαχτυλίδια αρραβώνων που έμειναν στην ιστορία

Her News