HerNews.gr
Ψυχολογία

Τα σημάδια που σου στέλνει το σύμπαν – Μήπως έχεις χάσει τον προορισμό σου;

Αν αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο στη ζωή σου, είναι η στιγμή που πρέπει να εστιάσεις στις επιθυμίες σου και να δεις ποια μηνύματα σου στέλνει το σύμπαν. Πάντα μας δίνει μερικά σημάδια για να καταλάβουμε αν κάνουμε κάτι καλά ή όχι.

Επίσης μην ξεχνάς, ότι όλοι στην ζωή μας έχουμε πολλές επιλογές. Είναι σαν να βρισκόμαστε σε ένα μονοπάτι με διαφορετικές κατευθύνσεις, που θα πρέπει να διαλέγουμε κατά καιρούς, προς τα πού θα πάμε.

Όλες έχουν έναν προορισμό, τον γνωρίζεις όμως; Μπορείς να τον μάθεις;

Σημάδια από το σύμπαν ότι έχεις χάσει τον δρόμο σου

Αν είσαι αφηρημένη και δεν θυμάσαι που αφήνεις τα πράγματα σου, μάλλον ήρθε η ώρα να συγκεντρωθείς λίγο πιο πολύ. Πάρε λίγο χρόνο να δεις σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα και τι θες από την ζωή σου στο μέλλον.

Αν αργείς να φτάσεις στην δουλειά σου ή σε άλλα ραντεβού και βρίσκεται συνέχεια υπό πίεση να τα προλάβεις όλα, το σύμπαν σου λέει μέσω αυτής σου της αργοπορίας, ότι πρέπει να χαλαρώσεις και να συνειδητοποιήσεις πως δεν γίνεται σε μία μέρα να κάνεις τα πάντα!

Συμμαζεύεις αλλά όλο έχεις κάτι να τακτοποιήσεις. Όσο και να καθαρίζεις, θα υπάρχει πάντα ένα δωμάτιο ή μία γωνιά του σπιτιού σου, με πολλά ρούχα, βιβλία, γενικά με έναν μικρό χαμό.

Εδώ λοιπόν λένε ότι ανάλογα και τον χώρο, το σύμπαν θέλει να σου πει και ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Για παράδειγμα αν στην κουζίνα σου αφήνεις συνεχώς άπλυτα πιάτα, μήπως πρέπει να εξετάσεις την διατροφή σου;

Αντίστοιχα αν το υπνοδωμάτιο σου είναι μονίμως ακατάστατο, μήπως να σκεφτείς και να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου;

Μονίμως σου πέφτουν πράγματα. Αυτό πολύ πιθανόν να φανερώνει ότι θες να έχεις μια ελευθερία κινήσεων, να μην σκέφτεσαι πολύ, αλλά να αφεθείς στο σύμπαν και ίσως να δηλώνει ότι το μονοπάτι που έχεις πάρει μάλλον δεν είναι και πολύ ευνοϊκό.

Το να αρνείσαι να παραδεχτείς τα λάθη που κάνεις είναι μάλλον μια ένδειξη ότι έχεις πάρει λάθος δρόμο. Αυτή  η άρνηση είναι αποτέλεσμα του φόβου σου να αλλάξεις συνήθειες.

Ένα ακόμη σημάδι από το σύμπαν ότι έχεις χάσει τον προορισμό σου είναι ότι αγχώνεσαι. Έχεις άγχος για την δουλειά, την σχέση σου και γενικά νιώθεις μία πίεση.

Αυτό που πρέπει να κάνεις οπότε είναι να βρεις τις ισορροπίες σου και να αρχίσεις να ζεις την κάθε στιγμή χωρίς άγχος!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μεγαλώσατε σε δυσλειτουργική οικογένεια; – Πως να επιβιώσετε

Her News

“Από Δευτέρα”: Η εβδομάδα ξεκίνησε, εσύ;

Her News b

Δευτέρα: Πως θα γίνει η αγαπημένη σου μέρα; – 5 έξυπνα tips

Her News b